Robinson-Raymonds okända relation med Malin Berghagen

Raymond och Malin Berghagen

Raymond Ahlgren är en av de mest omtalade profilerna i årets Robinson.
Nu berättar han för Hänt om den okända relationen med Malin Berghagen.

Slå på ljud

Raymond Ahlgren, 53, är en av deltagarna i årets Robinson. Att delta i dokusåpan fick honom att lära känna nya sidor av sig själv.

– Jag jobbar med personlig utveckling. Det har jag gjort i snart 20 år. Jag tänkte så här: Nu har jag vänt på varje sten när det gäller mig som person, men jag har gjort det i en trygg miljö, hemma och med mat i magen. Jag ville veta vem jag är när jag ställs inför det ultimata provet. Du vet, ingen mat, ingen sömn. Vem är jag då? Hur jävla trevlig är jag då?, har han tidigare berättat för Hänt plus.

I dag arbetar han som ledarskapscoach i Stockholm, men en gång i tiden såg livet helt annorlunda ut. Närmare bestämt under tidigt 00-tal – då han var tillsammans med ingen mindre än före detta TV4-profilen Lulu Carter, 58, vilket Hänt plus var först med att uppmärksamma.

– Jag var tillsammans med henne i ett intensivt år för drygt tio år sedan. Hon fick mig att börja kika på mig själv. ”Hur mår du, egentligen?”, frågade hon. Det var missbruk och allt det där… hon räddade mig. Vi är fortfarande vänner och ses, har Raymond tidigare sagt till Hänt plus.

Raymonds ord om relationen med Malin Berghagen

Utöver Lulu Carter har Raymond ytterligare en okänd relation med en annan känd kvinna – nämligen Malin Berghagen. För Hänt berättar han hur deras relation är:

– Jag och Malin har känt varandra sedan vi var 8 år då vi bodde grannar på Östermalm och gick i Franska Skolan. Så vi är helt enkelt barndomsvänner och har fortfarande nära kontakt.

Raymond erkänner dock att han och Malin har gjort några försök ett flertal gånger att bli något annat än just bara vänner.

– Till båda våra egna, våra vänner och våra familjers förundran har vi dock aldrig haft ihop det romantiskt. Även om vi genom åren vid tillfällen gjort mer eller mindre tafatta “försök”, säger han.

Foto: Linus Nilsson / TV4 / C More/ Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!