TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Raymond om sprickan i relationen med Lisa Lindkvist

11 sep, 2020 
AvOla Lagerström
Raymond Ahlgren och Lisa Lindkvist.
Raymond Ahlgren har haft en tuff tid efter Robinson. Här talar han ut!
✔︎ Sprickan i relationen med Lisa – därför vägrar han bli sambo.
✔︎ Går hos psykolog efter traumat: ”Förlamande känsla”.
✔︎ Ilskan: ”Har berövat mig från allt”.
Annons

Robinson-Raymond träffade kärleken i Lisa. Men bara fyra månader senare knakar det i fogarna…

Robinson-Raymond Ahlgren och Lisa Lindkvist.
Raymond och Lisa. Foto: Jonas Hessman.

28 april kunde Hänt avslöja att Robinson-stjärnan Raymond Ahlgren, 53, funnit kärleken i fotomodellen Lisa Lindkvist, 51. Deras vänskap hade plötsligt blivit kärlek, och Raymond berättade om när kärleksblixten slog ner:

– Det var ingen dejt, vi bara satt och pratade. Plötsligt sprack hon upp i ett hjärtligt leende. Alltså, ett sådant där leende som kommer från djupet av själen. Det var som att jag fick en käftsmäll, som att jag träffades av en urkraft, berättade Raymond.

Raymond om sexuella övergreppet

Nu, ett halvår senare, bor Raymond kvar på Östermalm medan Lisa huserar på Lidingö. Anledningen till att de ännu inte blivit sambor är att båda behöver tid att bearbeta svårigheter i sitt förflutna.

Annons

– Lisa kommer från en jävligt jobbig relation och behöver tid att läka. Själv har jag ett barndomstrauma som jag förträngt i alla år – men som nu pyst fram och skapat en stor ilska. Som sjuåring blev jag utsatt för sexuella övergrepp. Jag är tilltufsad och går därför hos en psykolog just nu, förklarar Raymond och tillägger att han är i en fas där han isolerar sig mycket i sitt hem.

Raymond Ahlgren i Robinson 2020.
Raymond i Robinson. Foto: TV4.

– Jag har dragit mig tillbaka. Inte bara från Lisa utan hela omvärlden. Ett stort vemod har sköljt över mig. Vemodet har berövat mig från allt driv och att känna glädje. Det är en förlamande känsla, men det finns absolut ljusglimtar! Jag går ju i terapi just nu för att få bukt på det här, konstaterar Raymond som hoppas att hans själsliga sår snart är läkt och att han och Lisa kan ta ett nytt steg i relationen.

Tills dess väntar Lisa tålmodigt på honom.

– Lisa är en toppentjej, hon är jävligt förstående. Hon hanterar det här på ett underbart sätt. Ibland behöver man inte säga så mycket, hon tittar bara på mig med en blick som säger: ”Jag förstår dig”. Lisa är magisk!

LÄS OCKSÅ I PLUS:

Annons