LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Raymond Ahlgren avslöjar sanningen om tårarna

31 mar, 2020 
Raymond-Lag syd
I kvällens avsnitt av TV4:s Robinson tvingas Raymond Ahlgren plötsligt att byta lag.
Nu berättar han för Hänt vad det egentligen var som fick honom att börja gråta.
– Det var tyngre än vad jag förväntade mig, säger Raymond.
Annons
Sanningen bakom Raymonds tårar efter beskedetBrand logo
Sanningen bakom Raymonds tårar efter beskedet

Den nya säsongen av Robinson är i full gång och deltagarna i TV4-programmet har under veckorna som gått hunnit knyta starka band till personerna i sina vardera lag.

Två av deltagarna som hittills sett ut att kommit bra överens är Raymond Ahlgren, 52, och Nina Ekstrand, 47. Duon, som båda tillhör lag syd, har tidigare berättat att de klickade så pass bra att de fortsatt att ses även efter inspelningarna. Raymond menar dock att de båda fortfarande är singlar men att de kontinuerligt ses och även har låtit sina barn närvara under träffarna.

– Jag kan säga så mycket som att vi ses idag mer eller mindre regelbundet – ibland även tillsammans med våra barn, har han sagt till Hänt tidigare.

Plötsliga lagbytet i tävlingen

I kvällens avsnitt av Robinson tvingas Raymond plötsligt byta lag. Detta efter att lag nord vunnit ett pris som innebär att de får plocka över en deltagare från det konkurrerande laget, till sitt egna.

Annons

– Det var tungt att lämna det gamla laget. Det var tyngre än vad jag förväntade mig att det skulle vara, berättar Raymond för Hänt.

I avsnittet syns en märkbart rörd Raymond med tårar rinnande längs kinderna. Att gråta menar han inte tillhör vanligheten för honom men efter att ha fått veta att han behövde lämna sina vänner kunde han inte hålla tårarna tillbaka.

– Man kommer ju varandra rätt nära, alltså det var ju tjafs och gnäll och slitningar men ändå så kommer man varandra nära, säger han och fortsätter:

– Just den här känslan av gemenskap. Nu har jag ju sett dem här avsnitten och det framställs ju som att jag är i bråk med allt och alla men det är ju inte sant. Jag var i bråk med Katarina och Cruise. Övriga hade jag inga som helst dispyter med.

Sanningen bakom tårarna

Raymond Ahlgren dementerar även att det skulle funnits någon taktik bakom tårarna.

– Nej verkligen inte. Kan man ens fejkat det?

Annons

Istället förklarar han att det fanns just en viss person som gjorde det extra jobbigt för honom att lämna lag syd. Det var nämligen just relationen till Nina som fick tårarna att rinna.

– Det var Nina, såklart. Eftersom jag hade kommit henne närmast. Det var jobbigt och det var därför jag blev rörd, säger Raymond.

Sveket efter lagets beslut

När deltagarna sedan får möjligheten att ta tillbaka Raymond till laget så blir det en omröstning som får avgöra. Endast Nina väljer att hon vill ha Raymond i sitt lag, vilket är ett beslut som väckt starka känslor hos Raymond.

– Jag blev förvånad. Cruise och Katarina var jag i konflikt med och Mattias var lite mitt emellan sådär. Men när de andra inte röstade tillbaka mig, det förvånade mig. Det kändes tungt, säger han.

Kände du att laget svek dig?

– Ja det gjorde jag. Mer på individnivå, inte som ett enhetligt lag utan mer på individnivå, säger Raymond Ahlgren till Hänt.

FOTO: TV4

Annons