Robinson: Ragnar Westberg Martinez nya kärleksbesked

Robinson-Ragnar om kärlekslivet.

Ragnar Westberg Martinez gjorde succé i årets omgång av Robinson på TV4.
Nu berättar han om kärleken för Hänt.
”Jag har aldrig varit tillsammans med någon”, säger han.
Slå på ljud

Ragnar Westberg Martinez, 21, blev en av de mest omtyckta deltagarna i årets omgång av Robinson i TV4. Det blev ingen plats i finalen, men han lämnade tävlingen med flera vänner för livet.

Han fick en nära vänskap med Fabian Thingwall, 35, och de båda har hållit kontakten efter inspelningen av Robinson. Under programmet spekulerades det om det även uppstått kärlek mellan Fabian och Ragnar, något som inte stämmer.

– Vi lärde känna varandra på ett djupare plan och har alltid varit väldigt öppna med varandra. Han var min trygga punkt och jag räknar med att han alltid kommer att finnas där som en vän. Men han är inte alls den typen jag faller för, har Ragnar tidigare sagt till Hänt.

Ragnar Westberg Martinez i Robinson 2020

Ragnar Westberg Martinez. FOTO: TV4

Sedan inspelningen av Robinson har Ragnar arbetat på Hemköp, träffat vänner och flyttat in i en ny lägenhet.

Sommaren ligger mer eller mindre öppen framför honom. I och med den ovanliga situationen med Corona är det svårt att göra bestämda planer.

Men en sak hoppas han på: att kunna hitta en sommarflirt.

– Jag hoppas det blir någon. Jag hoppas det blir det, säger Ragnar i en intervju med Hänt.

Nervöst att träffa någon

För tillfället har Ragnar Westberg Martinez ingen särskild i sitt liv och det rådande läget gör det svårt att dejta – även om han gärna skulle vilja.

– Jag hade jättegärna träffat någon. Det har varit den tid det har varit, det är svårt att träffa folk. Jag har inga detingappar så jag träffar ingen på det viset. Men jag tror att när det öppnar upp lite kommer jag också vara ute i vimlet och mingla. Då är det bara att hit me up, säger han.

Fabian Thingwall och Ragnar Westberg Martinez i Robinson.

Personen som ska vinna Ragnars hjärta bör vara jordnära, påhittig och ha ett någon slags intresse för träning. Men att träffa någon tycker han känns nervöst.

– Jag har ju aldrig varit tillsammans med någon. Så det känns lite nervöst att gå in i en sådan grej, säger Ragnar Westberg Martinez och fortsätter:

– Jag har aldrig varit där. Även fast det känns jättespännande så är det något som är outforskat. Men det är alltid spännande med nya saker. Och anledningen till att jag inte har varit där är för att jag inte träffat någon som jag vill vara där med. Men det är lite spännande.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!