Robinson-Fia Grönborgs ord om Anders Öfvergård: ”Otrevlig”

RobinsonFia Grönborgs ärliga ord om Anders Öfvergård

Fia Grönborg kom tvåa i årets säsong av Robinson på TV4. Tidigare i veckan riktade hon kritik mot att kanalen klippt bort ett bråk mellan henne och programledaren Anders Öfvergård – nu berättar Fia Grönborg mer om grälet.

I söndags avgjordes Robinson 2019 och efter en intensiv hinderbana stod det klart att Klas Beyer, 30, är årets vinnare. Efter segern var det en väldigt utmattad men lycklig Klas som tog emot statyetten.

– Det var en känslostorm som sköljde över en bakifrån, säger Klas Beyer till Nöjesbladet om vinsten.

Klas Beyer i Robinson 2019

Klas Beyer är vinnaren av Robinson 2019.

Fia Grönborg, 23, var inte lika glad över att snubbla på målsnöret och komma tvåa i Robinson. Men hennes placering kom inte som en förvåning.

– Jag gick in i finalen som underdog, alla hejade på Klas. Så jag var inte förvånad över att jag förlorade men väldigt stolt över att jag kommit så långt, säger Fia Grönborg till tidningen.

Efter att Robinson sänts har Fia riktat kritik mot TV4 och deras klippning av programmet. I intervjun med Nöjesbladet förklarar deltagaren att hon inte är nöjd med hur hon framställs i Robinson.

– Vissa saker som man har tyckt och tänkt har klippts bort och det är ju tråkigt. Jag hade ett bråk med Anders exempelvis som klipptes bort. Där jag ifrågasatte hur han tilltalade oss. Sådana småsaker som visade på hur verkligheten var hade jag önskat var med, men så blev det inte tyvärr, säger Fia.

Fia Grönborgs ärliga ord om inspelningen av Robinson 2019

Under en frågestund på sin Instagram story fick Fia Grönborg tidigare i veckan en fråga om just bråket med programledaren Anders Öfvergård, 51.

”Varför skällde du ut Anders?”, undrar en nyfiken följare.

”För att han var otrevlig”, svarar Fia Grönborg kort.

I samma frågestund berättar Fia även att hon tog tjänstledigt för att ställa upp i programmet samt att det är svårt att svara på frågan om det är tuffare än vad det verkar att vara med i Robinson.

”Svårt att svara på. Det är mentalt och fysiskt tufft. Samtidigt blir det en vardag som man anpassar sig till”, skriver Fia Grönborg på Instagram.

503 Service Unavailable

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!