Robinson-Priyas oväntade ord om relationen med Kristove

Priya Svang Robinson 2020

I kvällens avsnitt av Robinson syns Priya Svang och Kristove Rueda återförenas efter hårda markeringar mot varandra.
Men nu avslöjar Priya den verkliga relationen efter pratstunden på stranden med hypnotisören.
Avgörandet i Gränslandet
Slå på ljud

I flera av de senaste avsnitten av Robinson har Priya Svangs känslor för Kristove Ruedas beteende legat och grott. Efter att Kristove visat nya sidor av sig själv började Priya allt mer att ifrågasätta hans roll i den gemensamma pakten. Det var främst när Kristove meddelade att det godis som han vunnit tillsammans med Josefina Liljedahl inte skulle delas med Priya, på grund av att hon bodde i Maktens boning, som det kokade över för henne.

Tidigare i veckan fick tittarna se en tydlig markering från Priya till Kristove, som själv valde att rättvist fördela sin vinst mellan alla deltagare, inklusive de boende i Maktens boning. Detta är ett ögonblick som Priya idag känner sig stolt över.

– Jag tycker att det var så jävla bra. Karma där! Jag är fortfarande lika glad nu, som då. När jag ser programmet så tänker jag samma grejer som då, så det är inte som att jag ångrar mig. Jag tycker att det är jättekul att jag fick ge igen nu och att man ser att han inte vet vad han ska säga. Så jag njuter när jag ser det, säger Priya till Hänt.

Sanningen om återföreningen

I kvällens avsnitt fick TV4-tittarna se Priya och Kristove återförenas, detta efter att Julia Franzén gjort allt hon kunnat för att få sina vänner att prata ut. Men vad tittarna inte får se är att relationen efter detta inte var så god som man kan tro. Även om Priya och Kristove skrattar och kramas efter att ha blivit sams, avslöjar nu Priya att hon inte tror att de hade återförenats om det inte hade varit för Julias skull.

– Just det där med godiset låg mer Josefina bakom, vilket kom fram. Men det var Julia som styrde upp och ville att vi skulle bli kompisar. Jag störde mig lite efteråt också, säger Priya och forsätter:

– Jag tror att vi hade gått skilda vägar tillslut men jag försökte ju spela smart också. Men jag orkade bara inte höra på hans snack och jag märkte att han fick med sig andra som lyssnade. Jag tyckte att jag såg igenom det där.

”Han gick ju också för att vinna”

Priya har, till skillnad från många av de andra deltagarna, varit skeptisk till Kristoves olika knep som han använt sig av i tävlingarna. Hon har till och med sagt att hon inte köper hans snack om hypnos.

– Nej, jag gör ju inte det. Det är inget mot honom som person men i början så lyssnade jag väldigt mycket på honom men sen så blev jag väldigt trött på det och när vi kom till sammanslagningen kändes det som att det var mycket mer uträknat än vad jag trodde liksom, säger hon och fortsätter:

–Han gick ju också för att vinna som alla andra och det var mycket snack om healing och hypnos. Som du ser, så orkade jag inte med det. Så jag slutade lita på honom där och sen började jag störa mig så fruktansvärt mycket.

Hon förklarar att Kristove ofta lät väldigt övertygad i det han sa, vilket fick många av de andra deltagarna att lyssna på just honom.

Relationen mellan dem idag

Trots sina konflikter menar Priya Svang att relationen mellan dem idag är god.

– Den är väldigt bra. Jag är ju väldigt rak så vi pratade ut efter Robinson och jag berättade allt som jag hade sagt och så, säger hon.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN