LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Priya svar efter Christoffer Willéns hårda ord

17 maj, 2020 
Robinson 2020
Det har bildats en stor pakt bland flera av Robinson-deltagarna i årets säsong.
Men plötsligt uppstod en spricka då Christoffer Willén inte längre litade på Priya Svang.
Nu berättar Priya om tankarna efter att ha hört Christoffers ord om henne på tv.
Annons
Avgörandet i GränslandetBrand logo
Avgörandet i Gränslandet

Finalveckan närmar sig med stormsteg och deltagarna i Robinson 2020 gör nu allt i sin makt för att hålla sig kvar inför kvällens öråd. Under veckans gång har TV4-tittarna fått hänga med på allt i från att deltagarna slitit sönder grisar med munnen till att Anders Öfvergård arrangerat ett lotteri.

Det har dessutom blivit allt mer paktande och två tydliga grupper har bildats i lägret. Christoffer Willén, 28, Julia Franzén, 29, Kristove Rueda, 46, Clara Henry, 26, och Priya Svang, 27, har tillsammans bildat den större pakten. Men i torsdagens avsnitt började det plötsligt att pratas om varandra inom pakten. Det var när Christoffer och Clara hade en pratstund på stranden som pakt-medlemmen Priyas namn kom på tal.

– Kristove, du och jag, vi är en säker trio. Den enda jag inte känner där är att Priya kanske svackar ibland. Hon är ju väldigt impulsiv, säger Christoffer i programmet.

Christoffer om Priya Svang

Clara håller med och menar att Priya skulle kunna vända inför det kommande örådet. När Hänt når Christoffer berättar han mer om tankarna kring det plötsliga tvivlet på Priya.

Annons

– Priya är väldigt, väldigt impulsiv. Det var överlag lätt att hålla reda på pakten och kontrollera den men Priya kunde få feeling ibland och växla. Så det var alltid ett orosmoment inför örådet, säger Christoffer.

Även om detta innebar en slags spricka i tilliten mellan pakt-medlemmarna känner Christoffer inte att han gjorde något fel i att prata om Priya bakom hennes rygg.

– Det är klart att man måste diskutera potentiella utfall som man inte vet om dem kommer hända, säger han.

Priyas svar efter Christoffers ord

Men vad tycker egentligen Priya om Christoffers ord om henne, efter att ha sett avsnittet på tv? När Hänt pratar med henne förklarar hon.

– Jag tyckte det var väldigt kul, eller kul men han har läst av mig bra för jag är en extremt impulsiv person. Jag kunde komma några minuter innan ö-rådet och säga att ”Julia, vi tar den istället”. Även om vi inte fick prata så ändrade jag mig bara för att jag hade stört mig på någon under typ en dag, säger Priya Svang.

Annons

”Jag höll mig på min vakt”

Hon sticker dock inte under stolen med att stämningen i pakten kanske inte var helt god ändå. Priya hade nämligen sina aningar om att alla inte var lika pålitliga.

– Grejen är att det jag ser nu är exakt det som jag fick känslan av då. För jag litade inte 100 procent på Christoffer heller. Men någon jag litade på var Julia och hon sa ju sanningen till mig, så hon hade ju sagt om dem störde sig på riktigt. Men jag litade inte 100 på Clara och Kristoffer, det gjorde jag ju inte. Jag höll mig på min vakt, säger hon.

Så hur kvällens öråd slutar, återstår helt enkelt att se. Avsnittet sänds söndag klockan 21.00 på TV4, TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Annons