TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen om Robinson-Pascals tårar i TV4

25 maj, 2018 
Lina Arvidsson
I Robinson vill Pascal Mazza Ramsby vinna tävlingen för sin familjs – och framför allt för sin brors – skull. "Jag bara känner att jag ska vinna det här för min bror", säger Pascal Mazza Ramsby.
Annons

I Robinson var det under torsdagskvällen dags för semifinal där de fyra kvarvarande deltagarna ska slåss om en plats i finalen.

För Pascal Mazza Ramsby blev det en känslomässig dag med nerverna på helspänn.

Pascal blev utröstad ur tävlingen men har lyckats ta sig tillbaka genom att slå ut sina motståndare i det så kallade “gränslandet”.

Pascal berättar om sin bror och att han vill vinna för sin brors skull.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Min bror är ju handikappad och han har ju varit den som har gett mig mest styrka här på Robinson. Så fort jag. har varit nere har jag tänkt på min brors stolthet när han faktiskt förstår att hans lillebror, lilla vännen, lilla gubben som han kallar mig för är med på Robinson och att jag kommer så pass långt. Jag bara känner att jag ska vinna det här för min bror, säger Pascal Mazza Ramsby i avsnittet.

När han pratar om sin bror kan han inte hålla tårarna borta.

– Nu är jag så pass nära att jag ser mina föräldrars lycka och min brors lycka när jag verkligen kan ge tillbaka till dem och bevisa för dem att jag verkligen gjort det här för deras skull och inte för min skull, säger Pascal och gråter.

Annons

När Robinson-deltagarna får besked om att de ska göra upp om finalplatserna genom den klassiska grenen “Plankan” känner Pascal av stundens allvar.

– Det är vår sista tävling. Det är nästan svårt att förstå att vi är så här nära slutet. Första gången i hela den här tävlingen som jag verkligen känner av nervositeten, säger Pascal Mazzs Ramsby.

Det blir en långdragen tävling och programledaren Anders Öfvergård tar bort del efter del tills de fyra deltagarna står på endast en smal planka.

Först av alla att falla i vattnet är Pascal Mazza Ramsby. Han åker därmed ur tävlingen.

– Det är väldigt snopet att åka ut på det här sättet med tanke på att balans är lite av min grej. Men jag tappade fokus och var trött i benen. Det var väl inte riktigt min dag, säger Pascal Mazza Ramsby.

FOTO: TV4

Annons