LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Mattias kamp som TV4-tittarna inte fick se

28 apr, 2020 
Mattias Pettersson
I kvällens Robinson syns Mattias Pettersson, Julia Franzén och Michel Björklund avnjuta en trevlig taco-kväll.
Men vad tittarna inte får se är att inspelningen plötsligt tvingades avbrytas.
– Jag klarade mig ganska bra, säger Julia till Hänt.
Annons
Robinson-Mattias kamp som tittarna inte fick se – inspelningen avbrötsBrand logo
Robinson-Mattias kamp som tittarna inte fick se – inspelningen avbröts

Mattias Pettersson, 50, och Julia Franzén, 29, hade en deal. När de under måndagens pristävling i Robinson hamnade på första och andraplats, lovade de varandra att dela priset emellan sig. Sagt och gjort tog Mattias med sig Julia och deltagaren Michael Björklund, 44, för att njuta av vinsten.

Till deltagarnas chock hade produktionen byggt upp ett helt vardagsrum mitt på paradisön bland Fijis palmer. I rummet fanns både soffa, tv och mängder av mat. Deltagarna, som inte hade ätit mycket mer än kokosnötter och små mängder ris på flera veckor, föll i tårar när de såg godisskålarna och alla ingredienser som behövs för en ultimat taco-kväll.

– Jag började gråta, jag trodde att det var en dröm. Jag hörde att det var Robinsons bästa pris genom tiderna. Det har aldrig varit så mycket mat i ett pris, säger Julia Franzén till Hänt.

Julia och Mattias okända relation

Julia förklarar att det var något speciellt med att få uppleva denna kväll med just Mattias. Detta eftersom hon tidigare hade tagit avstånd från honom då andra deltagare påpekat att hon var för nära många och kunde vara ett för stort hot i tävlingen. Men när deltagaren Nina Ekstrand röstats ut kände Julia att det blev lättre för duon att visa sin vänskap öppet.

Annons

– Det var så sjukt underbart. Vi reste ju ihop jag och Mattias och umgicks väldigt tätt på hotellet innan. Så vi kände ju verkligen varandra innan Robinson började och därför så var jag ledsen när vi inte hamnade i samma lag. Så när vi äntligen kom till sammanslagningen var jag väldigt nyfiken på att lära känna honom mer. 

 Nu kunde jag börja umgås öppet med Mattias och visa att jag tycker om honom. Så det var en så fin stund att få fira det med honom, säger Julia Franzén.

RobinsonBrand logo
Robinson

Inspelningen tvingades avbrytas

Men taco-kvällen som TV4-tittarna fick se i kvällens avsnitt bestod inte bara av en mysig tid framför Solsidan-filmen. Istället tvingades inspelningen plötsligt avbrytas efter att deltagarna, som länge levt på minimal föda, nu vräkt i sig mat.

– Vi fick faktiskt avbryta mitt i priset för att gå på toa. Då lät faktiskt TV4 oss pausa filmen. För vi fick vara där så länge filmen gick. Så då fick vi pausa filmen och uträtta våra behov, berättar Julia och skrattar.

Efter att fyllt magen full med tacos och godis visade det sig vara en deltagares mage som fick det extra tufft att ta hand om maten.

– Det är klart att det kändes i magen men det var ju värt det. Jag klarade mig ganska bra det var nog mer Mattias som mådde riktigt dåligt där ett tag.

FOTO: TV4

Annons