TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Robinson-Julia om återföreningen med Christoffer Willén

02 jun, 2020 
Julia Franzén och Christoffer Willén
Julia Franzén och Christoffer Willén fann varandra under inspelningarna av Robinson 2020.
Nu ska duon ses – men det finns en fråga som Julia inte har fått besvarad inför återföreningen.
Annons
Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i RobinsonBrand logo
Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i Robinson

Julia Franzén, 29, blev snabbt en tittarfavorit i Robinson 2020. Med sin positiva inställning till allt som skedde på ön i Fiji tog sig Julia hela vägen till finalveckan innan det var dags för henne att lämna programmet.  Under programmets gång spekulerades det flitigt ifall det var en flirt mellan Julia och hypnotisören Kristove Rueda, 46.

– Vi tycker verkligen om varandra, vi älskar varandra, vi har ju kommit varandra jättenära, har Julia tidigare sagt till Hänt.

Men hon var tydlig med att det förmodligen aldrig skulle kunna bli dem på grund av deras olika framtidsplaner.

– Hade vi varit på samma ställe i livet så hade jag ju inte låtit honom gå en meter. Han är ju en väldigt väldigt fin person men vi är i alldeles för olika stadier i livet. Min framtida man har att leva upp till liksom, för han ska vara som Kristove.

Träffen med Christoffer

Det finns ytterligare en deltagare från året säsong av TV4-programmet som det spekulerats kring gällande Julia. Många är nämligen nyfikna på hennes relation till Christoffer Willén, 28. Tidigare har Julia dessutom avslöjat att de planerat att ses när de båda befinner sig i Stockholm.

Annons

– Vi kommer ses. Sen om det är en dejt eller inte, det vet jag inte. Det får ni fråga honom om, sa Julia då och passade även på att dela med sig av några smickrande ord om Christoffer.

– Han ser ju bäst ut. Sen har han en superduper personlighet och vill dessutom flytta till LA.

”Ett väldigt fint par”

Nu har Julia bosatt sig i Stockholm och när Hänt når henne visar det sig att deltagarnas träff närmar sig med stormsteg.

– Jag lovade mig själv att jag skulle ta det lugnt första veckan och göra så lite som möjligt. Men den här veckan ska jag börja leva igen och träffa folk, säger Julia.

Julia och Christoffer har kommit överens om att ses och det är bara de två som ska umgås. Men om det är en dejt eller inte har Julia fortfarande svårt att avgöra. Dilemmat är nämligen att Julia inte vet om Christoffer är singel eller inte.

– Christoffer är en väldigt fin person både på utsidan och insida och vi hade blivit ett väldigt fint par. Vi ska ses i Stockholm men jag vet inte om det är en dejt eller om han dejtar någon annan just nu, säger Julia.

Tacksamheten för Robinson

Även om de inte har fått möjlighet att ses sedan tv-inspelningarna, har de hållit kontakten. Julia förklarar även att Robinson-upplevelsen verkligen gjort att hon vet vem det är hon ger sig ut på träffen med.

– Jag vet ju att han är en jättebra kille, vi har ju umgåtts flera veckor på en öde ö. Så vi känner ju verkligen varandra.

Annons