Robinson-Julia Franzén om ilskan mot Carina Berg

Julia Franzén och Carina Berg

Hon var en av de starkast lysande profilerna i Robinson 2020.
Nu berättar Julia Franzén om okända konflikten med Carina Berg.
– Jag är fan bitter!

Julia Franzén avslöjar här bakgrunden till konflikten med Carina Berg, där även Christine Meltzer är inblandad.

Julia Franzén från Robinson 2020

Julia Franzén blev en tittarfavorit som deltagare i Robinson 2020.

29-åriga Julia Franzén var en av de starkast lysande karaktärerna i Robinson 2020. Den alltid lika glada tjejen från Lerum utanför Göteborg tog sig ända till finalveckan där hon till sist tvingades lämna TV4-såpan efter att hon förlorat en tävling.

– Jag är ju glad till sista dagen. Men på slutet var jag trött alltså, säger Julia till Hänt.

Julia, som bor i Los Angeles men nu befinner sig i Sverige, var ett bekant ansikte för tv-tittarna redan innan Robinson. 2016 deltog hon i Cirkus Magaluf på Viafree tillsammans med sin kusin Camilla Fogestedt. Där kunde tittarna följa hur de båda arbetade som värdinnor på baren ”Grabbarna Grus” på Magaluf.

Christine Meltzer och Carina Berg

Christine Meltzer och Carina Berg

Julia Franzén: Carina Berg snodde min idé

Men för Hänt avslöjar Julia nu att hon och kusinen Camilla var aktuella för ett helt annat tv-program – redan innan Cirkus Magaluf. Programmet var tänkt att handla om Julias och Camillas glamourösa liv i Los Angeles. Ett provavsnitt var gjort och ett produktionsbolag hade planer på inspelning.

– Det här var väl 2012 eller 2013, avslöjar Julia för Hänt.

Men plötsligt, när Julia trodde att allt var klappat och klart, avbröts projektet. Anledningen var att Carina Berg, 42 och Christine Meltzer, 45 började sända sin programserie Berg och Meltzer i Amerika på Kanal5.

– När vi nästan var klara med idén kom Carina Berg och Christine Meltzer med exakt samma sak, säger Julia och fortsätter:

– De red på strutsar, det skulle vi också göra! De snodde vår idé alltså! Det kunde varit vi. Men det blev Cirkus Magaluf och ”Grabbarna Grus” för oss istället. Producenten ville använda oss till någonting i alla fall, och då ville han ha jetset-tjejerna på en bar i Magaluf, haha!

Julia skrattar mest åt händelsen idag – däremot erkänner hon att hon fortfarande känner ett visst agg mot Carina Berg och Christine Meltzer:

– Jag är fan bitter alltså, haha!

 

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN