Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna – ovanliga namnvalet

Robinson-Joel
Exklusivt

Robinson-deltagaren Joel Häggblom är sedan en tid tillbaka tillsammans med flickvännen Hanna.
Nu berättar han för Hänt om deras barnplaner samtidigt som han avslöjar det ovanliga namnvalet.
– Väldigt redo, säger han.
0:35

Efter reklamen: Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

(0:35)

Slå på ljud

Nu har det snart gått två veckor sedan sammanslagningen. För Joel Häggbloms, 25, del har resan inte varit lätt. Han kände sig först utfryst i sitt ursprungslag, alltså Lag nord. Sedan hamnade han i samma lag som Mattias Pettersson, 57, som han verkligen beundrade. Men Mattias fick lämna precis innan sammanslagningen och efter mycket dramatik gick det inte längre att lita på den gemensamma pakten i Lag öst för de tävlande.

Joel Häggblom visar upp sin kärlek

Den här veckan har de tävlande fått brev hemifrån. Joel blev väldigt berörd och började gråta av sitt brev då det kom från flickvännen Hanna.
Joel berättar för Hänt att de träffades i Göteborg, där han är ifrån, men sedan flyttade till flickvännen Hannas hemstad, Stockholm.

– När jag flyttar in med min första flickvän ville jag verkligen ha en ny spännande upplevelse, så det blev Stockholm! Och här bor vi ju än idag, säger Joel till Hänt.

Joel berättar att flickvännen tyckte att det var jobbigt att han var borta en hel sommar och liknar det vid att det var som att göra slut för att sedan bli ihop igen. Men de har hållit upp genom hela Robinson-resan och funnits vid varandras sidor även efteråt. Och nu verkar det som att paret även är redo för nästa steg.

Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammans

Se klippet här!

Det lyckliga barnbeskedet med flickvännen

Joel och Hanna planerar sin framtid ihop och i en intervju med Hänt avslöjar Joel att de till med har bestämt barn-namn ihop!

– Det är helt klart något vi pratar väldigt mycket om, och vi har till och med bestämt vad de (barnen) ska heta, säger han

Vill du säga vad de ska heta, eller är det hemligt?

– Moltas kommer killen heta, vi refererar alltid till lilla Moltas liksom, så blir det en kille så blir det Moltas.

Joel känner sig inte riktigt redo att ha barn än men det gör däremot flickvännen Hanna.

– Hanna är nog väldigt redo att ha barn nu tror jag, eller hon vill iallafall, sen kanske vi märker rent logiskt att det kanske är en stund kvar tills det kanske borde vara dags.

– Jag känner själv att jag nog vill göra lite mer personlig utveckling, kanske ha något mer jobb, tjäna pengar.

FOTO: TV4, privat

SENASTE NYTT!