Robinson-Hanna avslöjar bortklippta scenerna – bråket med produktionen

ROBINSON 2022, HANNA BERGWALL
Exklusivt

Hanna är en av deltagarna i Robinson 2022. Efter kvällens tävling fick hon nog och behövde gå iväg och andas. Nu berättar hon om bortklippta scenerna och när hon behövde springa från produktionen.
1:20

Efter reklamen: Robinson-Hanna avslöjar bråket med produktionen tittarna inte får se: "Totalt kaos"

(1:20)

Deltagarna blir färre och färre i årets säsong av Robinson och finalveckan närmar sig med stormsteg.

Den här veckan är det också finalvecka i Gränslandet. De som just nu befinner sig på Gränslandet är inga mindre än Angela Pereira Praxedes, 46, Hayes Jemide, 47, och Shevin Urgun, 28. Så nu återstår det att se vem av dem som vinner och får komma in i Robinson igen!

I kvällens kaptens-tävling börjar tävlingen med att deltagarna är inlåsta i burar med ett tungt koppel runt halsen. De ska då gräva sig ut ur burarna för att till slut kunna lossa kopplet.

I gräv-momentet var det Tommie Gyllin, 38, och Filip Johansson, 31, som var snabbast ut ur sina burar. Kort därefter kom Linn Lund, 31, och Hanna Bergwall, 26, och knaprade in.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robinson-Hanna om Tommies vinst: ”Jättebesviken”

Det blev till slut Tommie som kammade hem vinsten och får därmed bli kapten i Högborgen ytterligare en vecka.

När Hänt träffar Hanna berättar hon om besvikelsen, då hon egentligen hoppades på att Filip skulle vinna.

– Jag blev ju jättebesviken. Jag ville verkligen att Filip skulle vinna. Jag var ju ganska körd snabbt, men jag ville verkligen att Filip skulle vinna, för det hade varit bra för mig också, säger Hanna till Hänt och fortsätter:

– Så jag blev ju jättebesviken. Men framför allt så, alltså det hade inte och göra med Högborgen så, men jag ville ha mat. Och det var ju det Anders hade sagt, att man skulle få mat.

Mattias om bråket med Anders Öfvergård tittarna inte får se: ”Skitförbannad”

Se klippet här!

Hanna berättar också om vad som hände direkt efter tävlingen. Eftersom hon blev så besviken kände hon att hon behövde gå iväg för att bara vara själv en stund.

– Så det som hände där var ju att, jag tror inte det syns, men jag gick ju åt sidan och bara såhär "okej jag måste andas lite". Då kom Desiree och tröstade mig och vi pratade lite. Jag kände att jag bara måste få ett moment att lugna ner mig. För det var också såhär att jag ville ju inte ta vinsten från Tommie och hans glädje, säger Hanna och fortsätter:

– Jag kände att jag får sköta min skit själv här borta och inte störa alla andra som hade ett bra moment.

ROBINSON 2022

Gräv-momentet.

FOTO: TV4

Hanna Bergwall om produktionens beteende – sprang därifrån

När Hanna mådde som sämst och bara ville vara i fred så hände något som fick henne att till slut tappa humöret helt.

– Men det som hände var att det kom en sådan här ljudkille med en lång pinne med en mikrofon på och stack in den mellan mitt och Desirees huvuden typ. Då blev jag jättefrustrerad och bara "jag vill vara själv!". De respekterade han inte det utan de gick efter mig, förklarar Hanna för Hänt.

Det slutade med att Hanna behövde springa därifrån för att få andas ut i lugn och ro.

– Så jag fick ju mer och mer panik och det slutade med att jag liksom springer ner från stranden och ropade "Låt mig vara", förklarar Hanna och avslutar:

– Sedan kom Anders springande efter mig också. Det var totalt kaos. Det löste sig, men ja, ibland måste man få vara lite i fred.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!