RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Emilios hemliga relation avslöjad – är tillsammans med kända influencern

02 nov, 2023 
Emilio i Robinson 2023
Kärleken sprudlar för Robinson-deltagaren Emilio Mio Vega.
I somras förlovade han sig med sin stora kärlek men visste du att hans flickvän är känd?
– Våra energier möts och jag bara känner wow vilken power, vilken gnista, säger Emilio om relationen till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Emilio Mio VegaBrand logo
30 sekunder under press med Emilio Mio Vega

Fastighetsmäklaren Emilio Mio Vega, 30, är en av deltagarna vi får följa i den pågående säsongen av Robinson 2023.

Vid några tillfällen i programmet har Emilios liv på hemmaplan kommit på tal och ett namn som nämts är flickvännen Sofia Händén, 30. Men visste du att den Sofia som Emilio är tillsammans med, är ett välkänt ansikte?

Hon är Robinson-Emilio Mio Vegas kända flickvän – allt om "Sofias mindset"

Emilios flickvän driver nämligen Tiktok-kontot @Sofias_mindset som har hela 170 tusen följare på sociala medier plattformen.

Annons

Sofias videoklipp nås dagligen av flera hundratusen personer och vissa klipp har till och med visas över en miljon gånger. På plattformen delar Sofia främst med sig om hur det är att leva med knapp på magen. Denna har hon då hon som åttaåring fick veta att hon hade en tumör lika stor som en apelsin i hennes mage. Genom operation kunde man få bort den stora tumören men sedan dess lever Sofia med knapp på magen.

Robinson-Emilio om kärlekslyckan – förlovade sig sommaren 2023

I en intervju med Hänt berättar nu Emilio om kärleken till flickvännen som han delat över ett decennium med.

Annons

– Henne tänker jag på varje dag, även när jag sitter i den här intervjun nu så tänker jag på henne. Vi har varit tillsammans i elva år, jag träffade henne på en strand i Grekland, helt ovetandes så går jag på stranden i Grekland och hon ligger där på en solstol och jag kände en energi. Jag kände en attraktion, vem är den här tjejen?, säger Emilio och fortsätter:

– Våra energier möts och jag bara känner wow vilken power, vilken gnista. Det var något speciellt. Jag satte mig vid solstolen vid henne och ville inte lämna. Det här är någonting och sedan den dagen har vi lärt känna varandra, inspirerat varandra och format varandra till att idag 11 år senare stå här som starkare individer ihop. Hon är det bästa som finns verkligen. Oavsett om jag sitter här och gör en intervju eller är på en strand i Robinson så är det hon jag tänker på.

I somras förlovade sig paret på en klippa i solnedgången. Det är något som de själva avslöjat på Instagram.

Annons

”Jag kan inte förstå att jag är förlovad med min bästa vän, min själsfrände, mitt allt och med världens vackraste frieri”, skrev Sofia på Instagram när paret avslöjade den stora nyheten.

Foto: Instagram

FOTO: TV4/Instagram

Annons