robinson 2023

Okända romansen på Robinson – Dennis om känslorna för Caroline

Robinson 2023

Ligger romantiken i luften för några av deltagarna i Robinson 2023?
Nu berättar Dennis Boelius om sina känslor för Caroline Persson.
– Vi fattade lite tyckte där kan man säga, säger Dennis till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Robinson-Erik Wahrolén
0:31

Efter reklamen: 30 sekunder under press med Robinson-Erik Wahrolén

(0:31)

Slå på ljud

Deltagarna i Robinson kommer varandra nära och många starka relationer har bildats under inspelningarna av den pågående säsongen. Men nu kommer det dessutom fram att det blossade upp mer än bara vänskapskänslor bland vissa.

I tisdagens avsnitt av programmet får vi se hur Dennis Boelius, 43, och Caroline Persson, 24, har ett djupt samtal om Dennis uppväxt.

– Det känns som en stötvåg i hela kroppen när man träffar en person som hela hon. Det bara glittrar om hennes ögon när hon tittar på en. Jag vet inte hur man ska beskriva det med ord, det är en helt underbar människa hon är. Kan ha varit en av de bästa människorna jag någonsin har träffat på, säger Dennis i avsnittet.

Dennis och Caroline

Foto: TV4

Okända romansen under tiden på Robinson-ön: ”Absolut flörtigt”

När Hänt når honom förklarar han att situationen på stranden inte bara var på en vänskaplig nivå utan att romantiken låg i luften.

– Det var absolut flörtigt. Det hade kunnat gå väldigt långt tror jag, intimt om inte hon hade haft pojkvän hemma i Sverige. Vi fattade lite tyckte där kan man säga, vi ska nog på dejt snart, säger Dennis.

Enligt Dennis tog Carolines relation slut strax efter programmet.

– Det var en liten spärr där att vi kunde inte ta det så mycket längre, vi låg bara och myste på nätterna tillsammans.

Blev det några kyssar?

– Nej inte där.

Men efter?

– Det kan ha hänt.

Tror du att det kan bli något mellan er?

– Det tror jag. Iallafall från min sida men jag är jävligt dålig på att läsa signaler.

Caroline om sina känslor för Dennis: ”Märkte att han var intresserad”

När Hänt når Caroline berättar hon om hur hon upplevde relationen till Dennis.

”Ja vi kom verkligen varandra nära i programmet, jag är jätteglad att han öppnade upp sig för mig för han är verkligen världens finaste person. Ja precis, jag hade pojkvän när programmet spelades in och för mig var Dennis en bästis så det hände inget mellan oss där, men jag märkte kanske att han var intresserad och ville vara nära mig. Och i efterhand har han berättat att han blev kär i mig på ön, vilket är svingulligt!”, skriver Caroline i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Han berättade att när vi röstade ut honom i nord och han lade sin röst på mig (vilket vi hade bestämt i förväg), så höll han upp röstlappen till kameran och sa typ ”Carro jag är fan kär i dig, kan vi gå på dejt i Sverige om du är singel” så jävla söt är han så tråkigt att det är bortklippt! Men ja det är väl typ det jag kan säga! Jag älskar Dennis och tror vi kommer finnas i varandras liv länge, man får så starka känslor för varandra på ön när man blir så tighta, även om det i detta fall bara var vänskapligt från min sida”.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN