TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Robinson-deltagarens skarpa kritik mot TV4 – efter bortklippta scenen: ”Aldrig mått så dåligt”

15 maj, 2018 
Deltagarens kritik mot tv4 efter viktraset i Robinson
Robinson-deltagaren Ida Lindström riktar nu kritik mot TV4 som valde att klippa bort hennes tankar om vikthetsen i programmet, efter att samtliga deltagare tvingats ställa sig på vågen.
Annons

I Robinson fick deltagarna nyligen väga sig för att se hur deras kroppar påverkats av att delta i programmet. Samtliga deltagare får väga sig och se hur mycket de rasat i vikt av att leva på begränsad föda, och vågen visar dramatiska siffror.

Deltagaren Ida Lindström riktar nu stark kritik mot TV4. Hon själv hade påpekat och delat med sig om sina tankar kring samhällets vikthets och dess skada i programmet, men produktionen valde att inte ta med det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”TV4 valde att inte ta med mina tankar om samhällets vikthets i kvällens avsnitt, vilket jag tycker är riktigt tråkigt”, skriver hon nu på sin Instagram och väljer istället att dela sina tankar om vikthets där.

”Kvällens avsnitt visade blandade reaktioner på en hastig viktnedgång. -11 kg för mig hittills alltså. 59 kilo och mycket fett/och muskler fattigare. Detta var jag fullt medveten om när jag ansökte och jag blev inte ett dugg förvånad”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Jag är livrädd att klipp som detta triggar fler i den yngre generationen att svälta sig för att uppnå samhällets vidriga normer. Det jag vill säga till er som följer, speciellt till ni tjejer som dagligen omges och påverkas av press i skolan, kompisarna och sociala medier, är att det vi utsätter oss för i Robinson INTE är hälsosamt och ingenting någon ska sträva efter i sin vardag.”

Hon tycker att det är viktigt att lyfta att kroppen inte mår bra av att utsättas för samma påfrestningar som deltagarna i programmet tvingas göra.

”Jag lovar er att min kropp har aldrig mått så dåligt eller varit så orkeslös dom där och då”, skriver hon vidare.

Här är alla deltagare i Robinson 2018:

FOTO: TV4, Instagram

Annons