LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Christoffer Willén om framtiden med Julia Franzén

03 jun, 2020 
Christoffer Willén och Julia Franzén från Robinson 2020
Robinson-deltagarna Christoffer Willén och Julia Franzén har en inplanerad träff efter tiden ifrån varandra.
För Hänt avslöjar Christoffer om Julia faktiskt har det han söker i en partner samt den gemensamma framtidsplan som duon har.
– Sen får man ta det därifrån, säger Christoffer till Hänt.
Annons
Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i RobinsonBrand logo
Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i Robinson

Robinson 2020 har avgjorts och det blev Michael Björklund, 45, som kammade hem vinsten. Några deltagare som har fortsatt att hålla kontakten efter äventyret på Fiji är Christoffer Willén, 28, och Julia Franzén, 29. När Hänt tidigare pratat med Julia har det till och med varit en privat träff på gång.

– Christoffer är en väldigt fin person både på utsidan och insida och vi hade blivit ett väldigt fint par. Vi ska ses i Stockholm men jag vet inte om det är en dejt eller om han dejtar någon annan just nu, har Julia tidigare sagt till Hänt.

När Hänt når Christoffer berättar han hur kärlekslivet egentligen ser ut inför återföreningen med Julia.

– Nej, jag dejtar ingen, det gör jag inte. Vi får väl ses och se vad som händer helt enkelt. Julia är en väldigt trevlig tjej, det tyckte jag även på ön, säger han.

Christoffers okända framtidsplaner

Duon, som nu i dagarna planerar att återförenas efter tiden ifrån varandra, har dessutom en gemensam framtidsdröm. Julia, som vanligtvis bor i Los Angeles, USA, har nämligen tagit reda på att även Christoffer har planer på att bosätta sig i staden.

Annons

– Han ser ju bäst ut. Sen har han en superduper personlighet och vill dessutom flytta till LA, har Julia tidigare sagt.

Detta stämmer bra och Christoffers LA-drömmar visar sig ligga inom en snar framtid.

– Absolut, det är ingenting som är omöjligt. Allting är beroende på hur det går med boken som ska lanseras detta året och lite vad som händer. Jag funderar på att söka in till en skola i LA. Det beror också lite på hur hela grejen med corona ter sig och om det ens är möjligt, säger han och forsätter:

– Men jag älskar LA och har spenderat ganska mycket tid där, både i karriärsyfte men även semestrat. Det hade nog inte varit helt fel att bo i LA.

Har Julia det Christoffer söker?

Så om både Julia och Christoffer inom snar framtid bor i samma stad, på andra sidan joden, återstår att se. Men en sak är säker – Christoffer tror att de hade haft väldigt kul tillsammans.

– Det hade varit en farlig duo att göra LA med, säger han.

Annons

Om Julia har det som Christoffer söker i en partner återstår även det att se, men han är i alla fall öppen för att ta reda på det.

– Det är väldigt svårt att säga. Vi har aldrig utforskat de möjligheterna tidigare. Utan vi träffades ju på Robinson under väldigt speciella förhållanden där. Man får väl helt enkelt träffas och se vad som potentiellt finns där eller inte finns där. Och sen får man ta det därifrån.

FOTO: TV4

Annons