LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Christoffer om relationen med Clara Henry

09 apr, 2020 
Robinson-Christoffer och Clara Henry
I kvällens avsnitt av Robinson uttrycker Christoffer Willén och Clara Henry glädje över att ha hamnat i samma lag.
Detta efter att de kommit varandra väldigt nära under de första dagarna på ön.
För Hänt berättar nu Christoffer hur relationen med Clara ser ut idag.
Annons
Helikopterdramat i Robinson – som tittarna inte fick seBrand logo
Helikopterdramat i Robinson – som tittarna inte fick se

Årets säsong av Robinson är i full gång och under de senaste dagarna har tittarna fått se att några nya deltagarna är påväg att ge sig in i tävlingen. I torsdagens avsnitt har det äntligen blivit dags för de tre utmanarna Christoffer Willén, Clara Henry och Jani Jokinen att få bli medlemmar i något utav lagen.

När Fabian Thingwall gjort sitt val, visar det sig att både Christoffer och Clara hamnar i lag syd, vilket är något som Christoffer snabbt uttrycker sin lycka för.

– Det känns helt underbart. Jättekul också att inte separeras ifrån Clara som jag känner att jag har kommit väldigt nära under de här fem dagarna på ön, säger han i programmet.

Tillbringade tiden med varandra

När Hänt når Christoffer berättar han att det fanns mycket tid för att nära känna varandra på djupet, vilket var något som han och Clara valde att göra.

– Vi hade absolut ingenting att göra utom att vänta, under de här fem första dygnen, det är väldigt påfrestande att inte göra någonting. Så vi sysselsatte oss väldigt mycket med att prata och lära känna varandra, säger han till Hänt.

Annons

Christoffer, som själv arbetar som skådespelare, berättar att han inte visste vem Clara var trots att hon programlett exempelvis Melodifestivalen. Men efter att lärt känna varandra förstod han att de hade gemensamma intressen.

– Vi kommer ju lite från samma teaterbakgrund, showbusiness bakgrund, och är väldigt lika helt enkelt, säger han och fortsätter:

– När vi väl träffades så klickade vi jättebra och blev supernära.

När Christoffer tidigare i veckan presenterade sig för hövdingarna i lag nord och lag synd ansåg Clara dock att Christoffer inte hade en helt bra självinsikt.

– Jag hade inte sålt in honom på det sättet som han säljer in sig själv. Ibland kan det låta lite skrytigt, sa Clara i onsdagens avsnitt av programmet.

Tacksamheten över att träffat Clara

Tankarna kring att han och Clara är lika, menar Christoffer inte bara grundar sig i deras yrkesval utan även hur de valt att se på livet.

Annons

– Vi hade bara väldigt bra energi och kemi och likadana värderingar. Och vi ser på livet på lite samma lättsamma sätt, säger han.

När Christoffer tänker tillbaka på sin tid på ön är han tacksam över att Clara fanns vid hans sida.

– Det betydde jättemycket. Speciellt för att komma in som utmanare är aldrig enkelt och ännu mindre att komma in ensam som utmanare. Så att vi två hade varandra att luta oss emot, det betydde jättemycket.

Relationen efter inspelningarna

Men hur ser egentligen deltagarnas relation ut idag? Jo, Christoffer och Clara fortsatte att ses efter inspelningarna och har idag en fin relation sinsemellan.

– Jag och Clara är fortfarande bra vänner än idag. Vi pratar med varandra av och till, ses lite då och då.

Blev det någonsin mer än vänskap mellan er?

– Nej det blev det inte, vi blev vänner och vi har förblivit vänner.

FOTO: TV4

Annons