Angela om relationen till Linn idag – efter bortklippta bråken i Robinson

ANGELA, LINN, ROBINSON 2022

Angela blev den som tvingades lämna Robinson 2022 i kvällens öråd. Nu berättar hon om bråken med Linn som klipptes bort och hur relationen är idag efter allt som hände.
– Vi har inte pratat ut, säger Angela till Hänt.
Joels besvikelse över Tommies val till Högborgen: "Själviskt"
0:47

Efter reklamen: Joels besvikelse över Tommies val till Högborgen: "Själviskt"

(0:47)

Slå på ljud

Robinson 2022 är i full gång och spänningen är olidlig inför de sista veckorna som nu återstår. Ett tecken på att det börjar närma sig final är att Gränslandet snart stänger ner.

I kvällens avsnitt blev det Angela Pereira Praxedes, 46, som röstades ut i örådet. Men, hon fick då veta att hennes äventyr faktiskt inte slutar där, utan hon ska till Gränslandet. Hon fick också höra att hon är den sista personen som ska dit, vilket betyder att det snart stänger ner.

I örådet var laget enade och Angela fick alla röster förutom en, den rösten lades på Filip.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Angela om relationen till Linn i Robinson

När Hänt når Angela berättar hon om örådet och att hon visste att Linn Lund, 31, hade ett finger med i spelet.

– Redan från första början tyckte hon inte om mig. Vi var så olika på något sätt. En sak som hon var superbra på var att ljuga och manipulera, det har jag nolltolerans emot, säger Angela till Hänt och fortsätter:

– Det är mycket som inte visas, det är mycket som hon säger när kameran inte är där längre. Linn är duktig, hon har ju varit med i Robinson, så hon vet vad hon ska säga framför kameran och vad hon inte ska säga. Så att det ska se bättre ut, hon är ju en väldigt duktig kvinna på det. Det var hon som fick alla att rösta på mig, säger Angela till Hänt.

Vid sammanslagningen viskade Angela i Jessica Johanssons, 40, öra att hon skulle passa sig för Linn. Detta var något som Jessica sedan berättade för Linn och Linn blev rasande. På en sekund var det som att den forna Lag öst-pakten var bruten.

Angela om bortklippta bråken med Linn

Men innan Linn fick nys om Angelas varning hände något som klipptes bort. Något som Angela menar betydde att Linn redan lämnat ursprungspakten.

– I Lag öst kom vi överens om att vara tillsammans allihopa och då hade vi plockat med oss massa mango. Jag tror att vi hade med oss ungefär 20 mangos var. Då säger Linn att de här ska vi behålla själva, vi ska hålla ihop och ha mat i sammanslagningen, förklarar Angela och berättar vidare:

– Bra, då bestämmer vi det. Alla kom till sammanslagningen med sina mangos.

Men Lag nord och Lag syd hade inte tänkt likadant och kom därmed till sammanslagningen helt tomhänta.

– Lag nord och lag syd sa att de var jättehungriga och ville söka mat. Då säger Linn "vet ni, ni behöver inte söka mat! Vi har hur mycket mango som helst med oss", då kände jag bara såhär att nu exploderar jag. Hur kan hon sitta där och ge ut mat när vi hade en överenskommelse?, säger Angela.

Enligt Angela skedde detta alltså innan dess att Linn hade fått reda på att Angela sagt att man skulle passa sig. Sedan dess har Angela och Linn varken pratat med varandra eller pratat ut om saken.

– Jag har inte pratat med Linn efter programmet. Inte för att jag har någonting emot henne, för det är en tävling. Hon vet hur man tävlar, hon vet vad hon ska göra och vad det innebär, säger Angela till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN