RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4:s chockbesked – Robinson försvinner från tv-tablån: ”Skandalöst”

08 dec, 2022 
Robinson 2022
Med bara dagar till finalen försvinner nu Robinson från tv-tablån.
Nu avslöjar TV4 det plötsliga beslutet som skapar stor förvirring i kommentarsfältet på programmets Instagram.
”Blir så sur”, skriver en tittare.
Annons
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med ValentinoBrand logo
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

Efter en hektisk Robinson-säsong börjar nu äventyret lida mot sitt slut. Inom bara några dagar kliver deltagarna in i finalveckan men först ska de ta sig igenom nästkommande öråd. Flera immuniteter finns ute och spänningen är olidlig gällande vilka som tar sig ytterligare ett steg i tävlingen.

Robinson försvinner – byter plötsligt sändningsdag inför finalen

Dessvärre avslöjar nu TV4 att programmet försvinner från söndagens tv-tablå, detta beroende på att VM istället ska sändas. I ett inlägg på Instagram kom plötsligt informationen.

”Med anledning av fotbolls VM så sänds örådsavnittet denna vecka på torsdag 8 december klockan 21.00 istället för på söndagen. Berätta för alla som inte får missa detta!”, skriver kanalen på Instagram.

Annons

”Tänk att ett korrupt slavmästerskap ska gå före Robinson. Skandalöst”, skriver en tittare.

"Finns flera sportkanaler varför ska dom lägga det på vanlig kanal. Blir så sur", skriver en annan.

"E så sjukt trött på att sporten alltid ruckar övriga program. Hur svårt kan det vara att ha sportkanaler och låta ”vanlig” tv vara ifred?”, skriver en tredje.

Förvirringen i kommentarsfältet efter avslöjandet: ”Är ni säkra?”

Många är däremot positiva i och med att detta innebär att de inte behöver vänta hela helgen för att veta vilka deltagare som tar sig till finalveckan. Vad tittarna däremot har upptäckt är att ingen VM-match ska spelas under söndagen vilket skapar stor förvirring i kommentarsfältet.

”Är ni säkra på att det är VM på söndag kvartsfinalerna är 9/12 och 10/12, två varje dag. Det är inget spel den 11/12”, skriver en tittare.

”Det är fotboll på lördag. Men det verkar som de flyttar så mycket bättre till söndag och då får robinson flytta till torsdag”, skriver en annan.

Hur exakt läget ligger till är oklart men vad som stämmer är att avsnittet sänds torsdagkväll istället för söndag.

FOTO: TV4

Annons