TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Robin Williams dotter Zelda om den stora saknaden: "Jag lever med min sorg varje dag"

07 sep, 2015 
AvAnaïs González Cruz
I ett inlägg på Instagram talar Zelda Williams nu ut om hur hon hanterar vardagen efter faderns självmord.
Annons

Det har gått lite mer än ett år sedan skådespelaren Robin Williams begick självmord. Han blev 63 år gammal. Williams hade drabbats av sjukdomen Parkinsons och var under många år också djupt deprimerad.

Nu har hans dotter Zelda, 26, publicerat ett rörande inlägg på Instagram om sin älskade pappa och hur hon hanterar sorgen efter hans bortgång. Hon vädjar också till alla med depression att hålla fast vid hoppet när allt känns som mörkast.

https://instagram.com/p/7Qp7PQtqfd/?taken-by=zeldawilliams

Att undvika rädsla, sorg eller ilska är inte samma sak som att vara lycklig. Jag lever med min sorg varje dag, men den gör mig inte illa längre“, skriver hon i inlägget och fortsätter:

Jag vet hur mörk och ändlös den där tunneln kan kännas för er med depression, men även om det verkar omöjligt att finna lyckan, håll snälla kvar vid möjligheten om hopp, hur liten den än må vara.

Robin Williams tillsammans med dottern Zelda. Skådespelaren blev 63 år gammal. Foto: All Over Press

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons