LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Robin ”Mos” Andersson visar upp utseendeförändringen – efter ingreppet

16 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Den tvåfaldiga Paradise hotel-vinnaren Robin "Mos" Andersson har genomgått ett ingrepp som resulterade i en stor utseendeförändring.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nu sänds Paradise hotel säsong 15 – deltagarnas ärliga känslor: ”Ångest”Brand logo
Nu sänds Paradise hotel säsong 15 – deltagarnas ärliga känslor: ”Ångest”

Robin "Mos" Andersson, 31, är en riktig veteran i reality-genren. I hela tre säsonger har han deltagit i Paradise hotel – och vunnit två gånger, vilket gör honom historisk i reality-Sverige.

Men sedan dök han upp i programmet en fjärde säsong, där han agerade coach till ett av de fyra lagen i säsongen 2020.

Under inspelningsperioden för den senaste säsongen var hans flickvän Josefin Jansson gravid med parets dotter.

– Jag frågade om jag kunde åka till Mexiko i en och en halv vecka när hon var gravid, för det kan ju vara lite känsligt, sa Robin i en tidigare intervju med Hänt.

Några månader efter Paradise hotel inspelningen väntade ett helt nytt liv för Robin som då blev pappa för första gången.

Annons

”Jag är ÄNTLIGEN pappa till den finaste tösen i världen. Allt har gått bra och är så otroligt stolt över dig Josefin”, skrev Robin då på Instagram.

Idag har dottern Inez, hunnit bli tre år gammal.

Robin "Mos" Anderssons stora utseendeförvandling

Robin lever alltså familjelivet tillsammans med fästmön Josefin och deras gemensamma dotter i Göteborg. Han jobbar med sina sociala medier och har hela 130 000 följare på Instagram, där han dagligen delar med sig av sitt liv.

Nyligen publicerade Robin ett inlägg där han berättade att han skulle genomgå ett ingrepp som skulle förändra hans utseende.

"Imorgon 8:00 så rycker håret och jag ska göra något jag aldrig trodde jag skulle våga! Jag ska göra en hårtransplantation.", skrev han under bilden.

Redan dagen efter kan han dela med sig av den stora förvandlingen. Han har nämligen tvingats raka av sig allt hår på huvudet och man kan även se vad som ser ut som små sår, där nya hårsäckar lagts till.

Annons

"JAG GJORDE DET !! Aldrig varit så rädd i hela mitt liv men äntligen är det över och allt gick kanon. Sen så ska jag erkänna att det varit en tuff dag med mycket känslor! MEN jag ångrar absolut ingenting och ser framemot att håret ska växa fram snart igen.", skriver Robin på Instagram.

Robin "Mos" Andersson öppnar upp om ingreppet

Vid en hårtransplantation flyttas hår från ett område som är rikt på hår till ett område där ökad hårväxt önskas.

När Hänt når Robin kan han berätta om varför han tog beslutet att göra transplantationen.

"Ajamän det stämmer, kände väl att det var dags, vikarna börja komma fram mer och mer och ville släcka branden innan det blir försent", skriver han i ett meddelande till Hänt.

Redan dagen efter operationen fick Robin ta av sig bandaget på huvudet, men själva läkningsprocessen tar bra mycket längre tid än ett dygn. Till Hänt skriver Robin att han är osäker på hur lång tid det tar exakt, men att han räknar med några månader.

"Har ingen aning exakt men kanske 2 månader för det ska vuxit helt ut", skriver han.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons