Robin Andersson om gravida flickvännen under Paradise hotel

Mos om överenskommelsen med gravida flickvännen – under inspelningen av Paradise hotel

Paradise hotel är tillbaka med en ny säsong – och ett nytt upplägg.
Nu berättar dokusåpa-veteranen Robin ”Mos” Andersson om beslutet att medverka en fjärde gång – samtidigt som flickvännen Josefin Jansson är gravid.
– Det här var en perfekt grej för mig, säger Robin Andersson.

Dokusåpa-profilen Robin ”Mos” Andersson återvänder i år till Paradise hotel – för fjärde gången. Men upplägget av programmet ser i år annorlunda ut mot för tidigare säsonger. Fyra “coacher” – personer som varit med tidigare – har fått välja ut varsitt lag om tre personer. Robin är en av dessa coacher.

I oktober förra året avslöjade Robin och flickvännen Josefin Jansson att de väntar barn tillsammans. Bebisen är beräknad att komma den 7 mars.

När inspelningen av Paradise hotel drog igång var Josefin gravid i tredje månaden.

Robin "Mos" Andersson var med i Paradise hotel första gången 2015. Då tog han också hem vinsten.

Robin “Mos” Andersson var med i Paradise hotel första gången 2015. Då tog han också hem vinsten.

Nu – fem år efter Paradise hotel-debuten – är Robin ”Mos” Andersson med igen.

Nu – fem år efter Paradise hotel-debuten – är Robin ”Mos” Andersson med igen.

I en intervju med Hänt berättar Paradise hotel-profilen Robin om beslutet att vara med en fjärde gång – och hans förvåning när han fick frågan.

– När jag fick förfrågan tänkte jag: “är ni sjuka i huvudet som frågar detta? Jag har varit med tre gånger – vill ni fortfarande ha med mig i tv-rutan? Vad är det som gör att ni vill ha mig?”, säger Robin Andersson till Hänt.

Lisa Anckarman är ny programledare för Studio Paradise.

Lisa Anckarman är ny programledare för Studio Paradise.

Men när Robin fick klart för sig att han endast skulle vara med som coach blev erbjudandet mer lockande. Han frågade sin flickvän Josefin Jansson om det var aktuellt att han kunde åka till inspelningen av Paradise hotel.

– Jag frågade om jag kunde åka till Mexiko i en och en halv vecka när hon var gravid, för det kan ju vara lite känsligt, säger Robin Andersson

Kort inspelning – inget festande

I och med att inspelningen låg ganska tidigt i graviditeten – samt att det endast handlade om runt tio dagar – tyckte Josefin Jansson att det var okej.

– Hade det varit nu när hon är i åttonde månaden så hade jag kanske inte gjort det. Men då var det ändå läge att göra det. Det var jättekul och jag är tacksam att hon lät mig göra det. Det var en rolig grej, säger Robin Andersson.

Han fortsätter:

– Det är ju ett jobb, faktiskt, och det förstår hon.

Gänget är redo för Paradise hotel 2020 – med progamledaren Rebecca Stella.

Gänget är redo för Paradise hotel 2020 – med progamledaren Rebecca Stella.

Tack vare omständigheterna kom Robin Andersson iväg till Mexiko och Paradise hotel-inspelningen. Men hade upplägget varit ett annat är det tveksamt om det skulle ha blivit av.

– Om det hade varit så att jag skulle dit och festa och så, då hade hon nog börjat tveka. Givetvis hade jag inte gjort det då. Men det här var en perfekt grej för mig, säger Robin Andersson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT, Fredrik Nilsson/Viaplay

FRÅN FÖRSTASIDAN