TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robin "Mos" och Jennifer vinnare i Paradise hotel 2018

07 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Paradise hotel vinnare 2018 Robin ”Mos” Andersson Jennifer Karlsson
Robin ”Mos” Andersson, 26, och Jennifer Karlsson, 28, tog hem årets ”Paradise hotel”. Andra PH-vinsten för Robins del.– Det är mäktigt, nästan obeskrivligt, säger Robin ”Mos” Andersson
Annons

Paradise hotel-deltagarna Robin ”Mos” Andersson”, 26, och Jennifer Karlsson, 28, kunde inte tro att det var sant. Efter att ha fått flest röster från de andra deltagarna stod de som vinnare i Paradise hotel 2018.

– Ja, hur sjukt är inte det?!, säger Jennifer Karlsson till Hänt och fortsätter:

– Känslan när vi fick reda på att vi vann var så sjuk. Jag var chockad och hur glad som helst såklart. Det var en fantastisk känsla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Innan finalen hade Robin och Jennifer lovat varandra att inte kasta den berömda Paradise hotel-kulan i marken. Men Robin bröt det avtalet och drämde kulan i marken vid 250 000 kronor, vilket gjorde Jennifer väldigt besviken.

– Det kändes självklart väldigt tufft att bli sviken på det sättet, för att jag trodde ju att han skulle stå upp för mig där. Jag kände att jag har stått upp väldigt mycket för honom och jag hade behövt en kille som hade stått upp för mig där. Så det var tufft, säger Jennifer till Hänt.

Annons

Robin ser dock inte hans handling som ett svek.

– På något sätt ser jag det inte som ett svek. Jag kände att hon nästan ska vara glad, för min inställning var att gå all in och smälla den på 500. Men nu var det så att jag höll upp denna handen och då kände jag att ”nej, det kan inte jag göra mot henne” och hon förtjänar det lika mycket som jag. Därför kände jag att jag testar att smälla den och ger pengarna till syrran, säger Robin till Hänt.

När Jennifers syster Rebecca Karlsson, 27, får pengarna kommer hon i sin tur passa vidare dem till Jennifer, enligt planen.

Robin ”Mos” Andersson har varit med i Paradise hotel tre gånger med höstens säsong inräknat. Vinsten blev hans andra seger.

– Det är mäktigt, nästan obeskrivligt, för du ska inte kunna vinna det här spelet två gånger och vinner du det en gång så har du jävligt tur. Då känner jag så här att då finns det något där uppe som hjälper mig. Det är inte en slump bara, utan min mamma gick bort och då känner jag att det kanske är att hon är med mig på denna resan, för det verkar ju vara någonting som gör att jag vinner det här de gångerna jag är med.

Annons

Han fortsätter:

– Det är nästa lite för sjukt att vinna det här två gånger om, men nu har jag gjort det och jag tycker att det är så jävla roligt.

Någon fjärde säsong blir det dock inte för den tvåfaldige Paradise hotel-vinnaren.

– Nej, nej, nej, det blir det inte. Det känner jag. Det blir det inte, utan jag är klar här nu. Jag är för fasen 26 år och jag känner att jag vill lägga PH-kulan på hyllan. Även om den är krossad nu, skrattar Robin.

FOTO: TV3

Annons