Robin Bengtssons vän avslöjar amerikanska romansen

Robin Bengtsson är idag tillsammans med Sigrid Bernson.
Men artisten har även haft fler romanser, i Klassfesten avslöjar Bengtssons kompis att han haft en hemlig flickvän i USA.
– Oerhört stel stämning, säger hans vän i programmet.

Robin Bengtsson slog igenom i Idol 2008 och blev genast en enorm flickidol. På bara några veckor gick han från att vara en ung kille från en småstad till att bli en stjärna med massa skrikande fans utanför hans lägenhetsport. I Klassfesten berättar han om den minst sagt händelserika tiden efter hans medverkan i programmet.

– Jag tyckte nog det var ganska härligt tror jag. Jag tror knappt jag hade varit i Stockholm förut. Så från att vara 18 år och komma från Svenljunga till att bo mitt på Stureplan i tio veckor med massa fans utanför, det var rätt så coolt faktiskt, säger han.

Men trots att det såklart gick till en helt ny nivå efter hans tid i Idol är sanningen att Robin nådde framgångar på tjejfronten redan innan det, och det är när Renée Nyberg frågar hur det kommer sig att hans gamla skolkatalog är så pass sliten som han berättar:

– Det kan jag tänka mig. Den har man bläddrat i. Det var ju liksom innan man hade internet och så, så då fick man ju bläddra i den för att hitta snygga tjejer.

Han fortsätter med att berätta hur det gick till.

– Så hitta man först namnet och sen efternamnet så gick man till telefonkatalogen och letade upp numret till huset. Man var ju en riktig detektiv på den tiden.

Han säger att han faktiskt ringde och bjöd ut tjejerna, och att han och hans kompis även siktade på de äldre tjejerna. Och självklart gick det bra för Robin. I fyran hade han nämligen en tjej som gick i sexan, något han också är väldigt stolt över.

Sedan ett år tillbaka är Robin tillsammans med dansaren och artisten Sigrid Bernson, men under sändningen avslöjar Robins kompis att han även haft en hemlig flickvän i USA.

Hemliga flickvännen från USA

Det är när hans gamla klasskompis i publiken får ordet som sanningen kommer fram.

– Det här är superkonstigt men en gång bjöd Robin in alla killar i klassen för att titta på hans amerikanska flickvän och så. Oehört stel stämning att sitta och titta och vänta lite på att tiden skulle gå, berättar han och skrattar.

Robin som genast blir generad svarar snabbt:

– Nej, det där är sanning med modifikation.

Men strax därefter erkänner han att det hans kompis stämmer, och berättar sedan om den tidigare flickvännen.

– Det är så. Jag träffade en tjej när jag var i USA och då kom hon och hälsade på, säger han innan han fortsätter med att berätta om den stela kvällen:

– Hon blev skitfull och däckade faktiskt, säger han och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons glädje med sonen William, 6 år

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons oväntade markering mot Robin Bengtsson

FOTO: TT, Tv4 

SENASTE NYTT!