TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Robin Bengtssons privata bilder med Sigrid Bernson och sonen William

03 mar, 2022 
ROBIN BENGTSSON, SIGRID BERNSON
Robin Bengtsson och kärleken Sigrid Bernson hittar gärna på massa kul med sonen Wille. Nu har de tagit med honom på lite sportlovs-äventyr och här är privata bilder från semestern!
Annons
Robin Bengtsson berättar om drömmen om USABrand logo
Robin Bengtsson berättar om drömmen om USA

Robin Bengtsson, 31, och Sigrid Bernson, 33, har varit ett par i drygt tre år. De träffades i Let's dance 2019 men gick inte ut med att vara ett par förrän på julafton samma år.

Innan Robin träffade Sigrid hade han ett förhållande med Emma Hallbygård som han också har sonen William, 8, med. Idag bor Wille varannan vecka hos sina föräldrar och när han är hos Sigrid och Robin tvekar de inte att hitta på roliga saker tillsammans!

I somras tog de till exempel varje tillfälle i akt för att åka ut med båten och bada från olika öar i Stockholms skärgård.

Sonen Wille i tårar – efter Robins succé i Melodifestivalen

Förutom att leva ett ljuvt familjeliv är Robin högaktuell i Melodifestivalen 2022. I sin deltävling gick han direkt till final med bidraget Innocent love, så nu är det den stora finalen i Friends arena som återstår för artisten.

Annons

På plats i publiken under deltävlingen hade Robin givetvis stöd av både Sigrid och sonen Wille. Men när det stod klart att Robin hade gått vidare direkt till final så brast det för lilla Wille, han kunde inte hålla tårarna tillbaka och det här fångades av tv-kamerorna.

När Hänt pratade med Robin om händelsen berättade han att det hela troligtvis beror på att Wille också är en riktig vinnarskalle, precis som han själv.

– Ja, jag hann ju liksom inte fråga honom vad det var men det var ju ändå mysigt att få krama honom innan jag sprang upp på scenen, sa Robin till Hänt.

Är han ett stort fan av pappa Robin?

– Ja men det är han väl. Men han är ju precis som jag väldigt mycket tävlingsmänniska. Så han hade nog verkligen gråtit om jag inte gått vidare, förklarade Robin glatt.

Robin Bengtssons privata bilder från semestern

Med andra ord är det glad stämning som råder hos Robin, Sigrid och Wille även om det har varit riktigt tufft för Sigrid de senaste åren. Nyligen gick hon ut och berättade om sina utmattningssyndrom men nu verkar det som tur är som att Sigrid är på bättringsvägen!

Sigrid har alltid haft en väldigt bra relation till Robins son Wille och de hittar gärna på massa kul när Wille är hos dem. Nu är det till exempel sportlov som gäller och det är såklart något som Sigrid och Robin vill ta vara på. Den lilla familjen har nämligen begett sig nordväst, till skidorten Branäs!

Nu visar Robin upp privata bilder från semestern och de verkar minst sagt ha haft tur med vädret!

ROBIN BENGTSSON
Robin och Wille.
ROBIN BENGTSSON
Wille är en riktig stjärna i skidbacken!

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, INSTAGRAM

Annons