TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Robin Bengtssons ord efter Sigrid Bernsons oväntade kärleksdrag

28 apr, 2020 
Robin Bengtssons ord efter Sigrid Bernsons oväntade kärleksdrag
Robin Bengtsson har fyllt 30 år vilket självklart firades av flickvännen Sigrid Bernson.
Förutom att publicera ett känslofyllt inlägg på Instagram gjorde hon även ett oväntat kärleksdrag med bonussonen William.
”Känner mig lyckligt lottad och bortskämd”, skriver Robin på Instagram efter gesten.
Annons
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun härBrand logo
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun här

Turturduvorna Sigrid Bernson och Robin Bengtsson fann varandra när de tävlade tillsammans i TV4:s Let’s dance 2019. De många timmarna i replokalen ledde till att Sigrid och Robin fortsatte att ses efter programmet men det dröjde tills julafton innan paret skulle gå ut med sin relation.

Sedan dess har de öppet visat upp sin kärlek till varandra och flitigt uppdaterat sina sociala medier med kärleksförklaringar. Tidigare i år släpptes även nyheten att paret hade köpt hus tillsammans. Villan som ligger i Vallentuna har de senaste veckorna varit Robin och Sigrids stora fokus då de arbetat för att komma iordning i sitt nya hem.

Sigrids hyllning till Robin

Men oavsett om man genomgår en flytt eller inte så är det viktigt att ta pauser, speciellt när någon fyller år. Under måndagen fyllde nämligen Robin hela 30 år, vilket ledde till att Sigrid postade ett känslofyllt inlägg om sin kärlek på Instagram.

Annons

GRATTIS ÄLSKLING!  Idag fyller världens bästa människa och pojkvän 30 år!! Tänk att jag får dela livet med dig!!! Du gör mig så lycklig! På torsdag ska vi fira dig med champagne, precis som på den här fina bilden”, skriver Sigrid.

Överraskningen med bonussonen William

Inte nog med att skriva fina ord om Robin så hade Sigrid även förberett en stor överraskning. Tillsammans med Robins son William som han har från en tidigare relation, hade Sigrid dukat upp en mumsig frukost bestående av bullar. Detta för att sedan väcka Robin med en mysig frukost på sängen tillsammans med sonen.

Robins ord efter gesten: ”Lyckligt lottad”

Robin blev minst sagt glad över flickvännens gest och delade även han med sig av ett inlägg från födelsedagen där han tackade sin kärlek för uppvaktandet.

Idag blev jag väckt av Wille och Sigge med frukost på sängen och alldeles för många och fina presenter ⭐️ Så otroligt mysigt. Känner mig lyckligt lottad och bortskämd”

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons