Robin Bengtssons nya barnbesked med Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson delar flitigt med sig av sin stora kärlekslycka i sociala medier.
För Hänt berättar nu Robin om parets tankar kring att utöka familjen.

Robin Bengtsson, 30, och Sigrid Bernson, 31, njuter för fullt av sommaren. De har släppt ny musik, fixat iordning i sin nya villa och spenderat tid med Robins son William, som han har från en tidigare relation. Under måndagen var Robin dessutom aktuell i Lotta på Liseberg och kvällen blev en succé.

– Det kändes skitbra. Det var kul att få stå på Stora scenen här på Liseberg igen. Det har ju inte blivit så många sådana grejer i år så det var väldigt kul, säger Robin till Hänt.

Tillskillnad från tidigare år så var det ett folktomt Liseberg som artisten sjöng för, detta på grund av pandemin.

– Det var lite speciellt men det var också rätt så mysigt när man såg de andra artisterna som satt där nere vid baren.

Sigrids relation till bonussonen

Turturduvorna Robin och Sigrid träffades under inspelningarna av Let’s dance förra våren. Kärlek uppstod och paret har sedan de offentliggjorde sin relation flitigt delat med sig av sitt gemensamma liv på sociala medier.

Det dröjde dock tills på julafton innan paret bekräftade att det hade uppstått mer än vänskap mellan dem. På en pussbild i snön avslöjade paret sin relation och sedan dess har den gått spikrakt framåt. I våras köpte de ett nytt gemensamt hem, en villa i Vallentuna. Parets boende har kommit att bli ett härligt projekt under sommarledigheten. Det har fixats och trixats för att komma i ordning. Sigrid har glatt visat upp att hon skaffat sig gröna fingrar och börjat plantera i den stora trädgården.

Under sommaren har Sigrid även postat flertal bilder med bonussonen William och det står inget tvivel om att duon kommer bra överens. Härom dagen delade Sigrid med sig av ett helt bildspel på sig och William där hon förklarade sin stora lycka över att få vara en del av William liv.

Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma ställen som jag gjorde som barn. Finaste Wille!”, skrev Sigrid då på Instagram.

Robins nya ord om barnplanerna

Det har länge spekulerats kring ifall Robin och Sigrid har planer på att utöka familjen. För Hänt berättar nu Robin om hur barnplanerna med Sigrid ser ut.

Finns det några planer på att utöka familjen?

– Inte i dagsläget men vi får väl se i framtiden, säger Robin till Hänt.

Skulle du vilja ha fler barn?

– Det kan jag absolut tänka mig att ha. Jag älskar barn, säger han.

FOTO: Jessica Gow/TT/Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt