TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Robin Bengtssons lycka med Sigrid Bernson och sonen William

24 jul, 2020 
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har tillbringat sommaren med Robins son William.
Nu berättar artisten om den förändring som har skett i familjen den senaste tiden.
– Jag har verkligen njutit, säger Robin till Hänt.
Annons
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun härBrand logo
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun här

Robin Bengtsson, 30, började sin musikkarriär i tv-programmet Idol. Det var år 2008 som artisten landade på en tredjeplats i talangtävlingen. Därefter har karriären gått spikrakt framåt.

År 2016 tävlade han för första gången i Melodifestivalen och redan då tog han sig hela vägen till final, men det var inte förrän året därpå som Robin till slut tog hem hela musiktävlingen. Med låten I can’t go on reste han till Ukraina där han representerade Sverige i Eurovision Song Contest. Bidraget landade på en femteplats.

I våras var Robin Bengtsson återigen aktuell i Melodifestivalen, denna gång med låten Take A Chance som återigen tog sig hela vägen till final.

Plötsliga förändringen för Robin

Sedan framträdandet i Melodifestivalen har Robin inte fått möjlighet att kliva upp på scenen allt för många gånger, detta på grund av pandemin.

I samband med sin medverkan i tävlingen avslöjade artisten att han och kärleken Sigrid Bernson, 31, har köpt ett nytt gemensamt hem. Paret hade nämligen slagit till på en villa i Vallentuna med hela sju rum och stor trädgård. Under tiden som paret har fixat i ordning i sitt hem har de delat med sig av flertal bilder.

Annons

Sommaren är nu i full gång och trots att Robins liv ser annorlunda ut idag än vad han hade förväntat sig så trivs han väldigt bra. Det blir några fåtal spelningar men det stora fokuset ligger främst på att tillbringa tid med Sigrid och sonen William, som han har från en tidigare relation. När Hänt når Robin berättar han att om känslorna över sommaren och förändringen.

– Den har varit härlig. Det har varit väldigt mycket ledighet, vilket jag inte har haft så mycket av, de sista fyra åren, på somrarna. Så jag har verkligen njutit av den svenska sommaren, åkt mycket båt, varit med familjen och det har varit superbra hittills, säger Robin till Hänt.

Robin Bengtsson, som vanligtvis har full rulle med konserter, har i år fått en helt annan möjlighet att umgås med sin familj.

Beslutet med Sigrid och William

Sigrid har visat sig komma bra överens med den sjuåriga bonussonen. Hon har delat flertal bilder på sig och William på Instagram. Dessutom har hon skrivit om lyckan över att få ha honom i sitt liv. Så att familjemedlemmarna har en fin relation till varandra står inget tvivel om.

De resterade sommarveckorna tänker nu Robin och familjen fortsätta på samma spår som tidigare.

– Vi tänker väl fortsätta att stanna i Sverige och ha lite hemester helt enkelt. Åka båt när det är fint väder, påta hemma i trädgården om det inte är så fint väder. Vi har inte så jättemycket konkreta planer utan vi ska mest bara softa tror jag.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons