TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Robin Bengtssons glädjebesked med Sigrid Bernson

15 jun, 2020 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Robin Bengtsson och kärleken Sigrid Bernson har under våren köpt ett hus tillsammans.
Mitt i kärlekslyckan visar nu Melodifestivalen-artisten upp sin senaste investering.
Annons
Allt du vill veta om Robin BengtssonBrand logo
Allt du vill veta om Robin Bengtsson

Sommaren är här och det märks på många olika sätt. För några veckor sedan visade artisten Robin Bengtsson, 30, upp sin nya sommarfrisyr – något som fick hans följare att reagera då han blev snudd på oigenkännlig.

Men oooooj!!! Kände inte igen dig!!!” skrev en av artistens följare om hans selfie med kortklippt hår och renrakad haka.

Robin Bengtsson under årets Melodifestivalen-final.
Robin Bengtsson under årets Melodifestivalen-final.

Robin Bengtsson dök först upp i tv i 2008 års omgång av TV4:s Idol där han hamnade på en tredjeplats. Under åren har han släppt en hel del egen musik. Men det var inte förrän han tävlade i Melodifestivalen som han blev en riktig kändis med hela svenska folket.

2016 trädde han Melodifestivalens scen med låten Constellation Prize som, trots favorittippning, slutade på en femteplats i finalen. 2017 tävlade han med låten I Can’t Go On. Då gick det betydligt bättre och låten gick direkt till final, vann tävlingen och Robin fick representera Sverige i Eurovision Song Contest i Ukraina.

Annons

Nya inköpet

När Robin Bengtsson tävlade i Let´s dance träffade han dansaren Sigrid Bernson. Efter säsongsavslutningen fortsatte de träffas och romansryktena började surra. Detta förnekade båda två bestämt. Men i slutet av 2019 bekräftade Sigrid och Robin de blivit ett par. På självaste julafton delade Sigrid med sig av en pussbild. 

Robin har sedan tidigare sonen William som Sigrid kommer bra överens med.

Nu har Robin och Sigrid köpt ett hus i Vallentuna utanför Stockholm. Nu är det mitt i renoveringar av huset och kärleken tycks blomstra för paret.

Men sommartecknen och stora investeringar stannar inte där. På Instagram visar nu Robin Bengtsson upp sitt senaste inköp: en båt.

Båtägare. Nu vill vi ha era bästa tips på mysiga ställen att göra utflykter till i Stockholms skärgård!” skriver Robin Bengtsson till bilden på Instagram.

Med över 77 000 följare har artisten också fått många användbara tips på var man kan äta god mat i skärgården.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons