LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robin Bengtsson visar upp nya lyxköpet – saftiga prislappen avslöjas

17 jun, 2023 
Den folkkära artisten Robin Bengtsson lever familjelivet tillsammans med kärleken Sigrid Bernson.
Nu visar Robin upp nya lyxköpet och det är minst sagt en saftig prislapp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Makalösa scenerna i Fångarna på fortet – Robin Bengtsson i knipaBrand logo
Makalösa scenerna i Fångarna på fortet – Robin Bengtsson i knipa

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson fann varandra i Let's dance när de dansade tillsammans. Under julen samma år bekräftade de att de är ett par och sedan dess har mycket hänt för paret.

Tre år senare välkomnade paret deras första gemensamma barn, i september 2022 föddes sonen Viggo. Tillökningen gjorde även Robins son Wille, 9, som har har tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård, till storebror.

Sigrid Bernson om att utöka familjen med Robin: ”Vill jättegärna”

Sigrid har tidigare berättat att paret går i tankar på fler barn. Det är i samband med en frågestund på Instagram som Sigrid svarar på barnfrågan.

– Alltså 100 procent! Ja, jag eller vi vill ju jättegärna ha ett till barn. Det är inte läge just nu, dels för jag gjorde ju kejsarsnitt och då ska man helst vänta ett år innan man blir gravid igen. Men det var ändå inte riktigt läge, vi hade inte tänkt ha så tätt ändå, berättar Sigrid i en video på Instagram-story.

Annons

Hon fortsätter:

– Så vi får se. När det känns som att det är rätt tid så blir det nog en liten lillasyster eller lillebror.

Robin Bengtsson visar upp lyxköpet – saftiga prislappen

Även om familjen har det fullt upp med så finns det tid för annat. Robin har tidigare visat upp deras fina båt och annat som de sysslar med om dagarna. Nu kan Robin även visa upp ett nytt lyxinköp med en saftig prislapp. Det är på Instagram som han har publicerat en bild på en ny vit Tesla, där han skriver:

”Välkommen hem”

Robin Bengtssons nya Tesla
Screenshot Robin Bengtssons Instagram

Enligt Robins bild och Teslas hemsida ser det ut som artisten har införskaffat sig en modell S i färgen vit. En helt ny modell S kan landa på den saftiga summan 1 259 990 kronor, om inte mer då man kan välja till flera tillbehör och bland annat dyrare motor.

FOTO: TV4

Annons