Robin Bengtsson om förändringen med sonen efter lyckan med Sigrid

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Kärleken fortsätter spraka mellan Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.
Men nu berättar Robin om den stora förändringen för sonen William.
"Lycka till", skriver en följare efter avslöjandet.
Slå på ljud

Artisten Robin Bengtsson, 30, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 31, blev ett par när de dansade ihop i programmet Let’s Dance. Sedan dess har de hållit ihop och deras kärlek verkar bara bli starkare och starkare. Men under deras tid tillsammans har Sigrid även tillbringat en hel del tid med sångarens son William. Nu berättar Robin om den stora förändringen i sonens liv.

Deras relation

Det var förra julen som Robin och Sigrid gick ut med att de var ett par, och sedan dess har det hänt en hel del. Paret har bland annat köpt en villa tillsammans en bit utanför Stockholm och har varit flitiga med att visa den pågående renoveringen för sina följare på deras sociala medier.

Men det är ännu fler saker som har gjort att paret har visat att de är seriösa med varandra. Bland annat så presenterades Sigrid tidigt för artistens son William, och har sedan dess haft en väldigt kärleksfull relation med honom. Och de som följer dansaren på Instagram kan ofta se hur trion hänger tillsammans, och hur hon tillsammans med sonen hittar på diverse olika aktiviteter.

Förändringen med sonen

Årets sommar är snart över, och på Robin och Sigrids sociala medier har man kunnat se hur paret minst sagt har njutit av varandras sällskap under de senaste månaderna. De har rest runt om i Sverige och har delat massa härliga videos och bilder från när de åker båt, badar och äter god mat.

Men snart är sommarens varma månader över, och den månaden om året som för många innebär en nystart av något slag är nu kommen. Augusti är nämligen månaden då alla skolor drar igång igen, och för många barn innebär det också mycket känslor. Under ett inlägg på Instagram berättar Robin om den stora förändringen hans son nu står inför.

“Tillbaka från lite västkusthäng och imorgon börjar du ettan. Pirrig liten kille som gick och la sig ikväll….”, skriver han under en bild på sonen.

Och i kommentarsfältet är det många som tydligt minns känslan man hade när man kom tillbaka till skolan efter ett sommarlov.

“Grattis till din första skoldag imorgon. Det kommer att gå bra. Det är klart det är lite pirrigt första gången”, skriver en följare.

Och det är även flera som själva har barn som också ska börja första klass.

“Vad roligt! Ett stort lycka till! Min dotter börjar också 1:an fast på onsdag! Pirrigt värre..!“, skriver en annan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!