ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson visar upp lyxiga köpet: ”Skönheten”

07 aug, 2023 
robin sigrid
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har köpt en ny båt.
Något Robin visar upp för följarna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sigrid Bernson om comebacken i Let's dance: ”Jag saknar att dansa”Brand logo
Sigrid Bernson om comebacken i Let's dance: ”Jag saknar att dansa”

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson träffades i Let's dance 2019 när de dansade tillsammans. I december samma år gick de ut med att de var ett par och köpte året därpå en villa strax utanför Stockholm.

2022 välkomnade de deras första gemensamma barn, en son med namn Viggo. Ofta delar de med sig av bilder från vardagen ihop och så även denna gång! Det visar sig nämligen att de gjort ett riktigt lyxigt köp.

Visar upp nya lyxiga båten: ”Hämtade hem den här skönheten”

Det är Robin Bengtsson som visar upp familjens nya båt i en bild på Instagram.

”Vi hämtade hem den här skönheten från Gävle. Viggos gudföräldrar hakade på från Öregrund och ner, och 2 dagar, 125 sjömil och en massa mys och skratt (och liter bensin) senare så var vi framme! Minne för livet!”, skriver Robin på Instagram under bilden.

Annons

Denna båt är större än familjens tidigare som var en Formula 233 från 1983.

”Efter många timmars arbete med renovering invändigt och putsning utvändigt, ska hon äntligen få doppa sig i havet.”, skrev Robin Bengtsson 2021 om parets förra båt.

Vad för ny båt har Robin Bengtsson och Sigrid Bernson köpt?

Däremot har Robin inte berättat vad den nya båten är för märke eller vad den har för årsmodell. Men vad det går att se utifrån den publicerade bilden verkar det vara en Sea Ray som familjen införskaffat sig.

En sådan båt varierar i pris beroende på modell, när den tillverkats och skick. Enligt olika svenska köp- och säljsidor kan du få en Sea Ray för ett par hundratusen upp till en miljon kronor.

FOTO: TT / TV4

Annons