LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robert Wells bekräftar stora familjelyckan –
glädjen med sonen: ”Första gången”

08 jul, 2023 
Moa Risberg
Elin Jonasson
Robert Wells Rhapsody in rock firar 25 år med jubileumsshow.
I showen gästas han av flera bekanta ansikten på scenen.
Nu avslöjar han den stora lyckan för familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robert Wells stora beslut i karriären: ”Nervös”Brand logo
Robert Wells stora beslut i karriären: ”Nervös”

Vår allas Robert Wells har blivit pianist med hela svenska folket. Robert har setts till i flera TV-program, bland annat som succén Så ska det låta.

Programmet som Robert tillsammans med programledaren Peter Harrysson och pianisten Anders Berglund medverkade i under flera år på SVT.

Nyligen kom beskedet att Så ska det låta trion återförenas på scenen igen efter flera års uppehåll. Att Robert bjudit in kompanjonerna för att tillsammans med han medverka under showen när Rhapsody in rock firar 25 år.

I en intervju berättar han för Hänt om hur det känns att återförenas.

– Det är väldigt roligt att få ses igen, det är mycket minnen, säger Robert.

Utöver den roliga återföreningen är det många saker som ska firas.

– Det är kul, att få göra det då när vi jubilerar, mitt Rhapsody uppe i Dalhalla. Både Anders och Peter var med 1998 och i år är det 25 års jubileum och för min del är det föreställning 69 och 70, så det måste ju vara något slags rekord där uppe i Dalhalla, säger Robert.

Annons

Speciella gäster för Robert Wells

Både nya och gamla ansikten dyker upp under de två kvällarna på Dalhalla utanför Rättvik när Robert Wells livsverk Rhapsody in rock genomför sin jubileums show.

För att fira 25-års kalaset ordentligt har Robert bjudit in fler artister och dansare. Bland gästerna finns lite speciella personer för honom.

– Vi har över 40 personer på scenen i år och dessutom nypremiär för min dansgrupp som jag hade tidigare, de slutade jag med 2010. Danskaptenen är min stora son, Oscar, som tar över den grejen. Det är första gången som Oscar Wells är med och uppträder.

Det är första gången som den 27-åriga sonen Oscar Wells är med och uppträder i pappans föreställning. På Instagram delar Robert med sig av nyheten med en bild på de nya dansarna där sonen syns till vänster i bild.

Hela familjen på plats

Roberts son Oscar, är etablerad dansare och ska nu medverka när föreställningen firar 25 år. Sonen har länge jobbat utomlands men i intervjun berättar Robert att han nu intar den svenska scenen.

Annons

– Det här är fantastiskt, han är ju proffsdansare, han har ju dansat i 22 år och i år så är det premiär och jag är mäkta stolt såklart.

Robert berättar även i intervjun att det blir dubbel familjelycka under showen då även hans fru Maria Wells kommer delta under showen, något som hon gjort flera gånger.

– Min fru sköter kören Vocallets, det har hon gjort i väldigt många år, så att det är familjen på scen och det är jättekul, säger Robert.

Robert och hans fru Maria har tillsammans två söner, dansaren Oscar som är äldst och sonen Theodor Wells som är yngst.

Theodor jobbar även han i underhållningsbranschen som ljudtekniker, i intervjun berättar Robert att hela familjen kommer vara på plats i Dalhalla om Theodor också får ledigt från arbetet.

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons