ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Robert Wells söners chock över avslöjandet i Masked singer

07 maj, 2021 
ROBERT WELLS
Robert Wells dolde sig under korpen-masken i Masked singer och alla i panelen var i chock utom Pernilla Wahlgren som gissade rätt!
I en intervju med Hänt berättar Robert Wells nu om varför han ställde upp i programmet och hur han lyckades hemlighålla sin medverkan för sönerna.
– Att jag skulle rappa är helt otänkbart för dem, säger Robert.
Annons
Robert Wells söner Oscar och Theodor – Så lever de idag
Robert Wells söner Oscar och Theodor – Så lever de idag

Masked singer Sverige – vem gömmer sig bakom vilken mask? Det har tittarna fått klura på under flera veckor då underhållningsprogrammet Masked singer är i full gång på TV4.

Programmet går ut på att panelen bestående av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai ska lista ut vem som gömmer sig under masken under deltagarnas framträdanden.

I fredagens avsnitt var det korpen som fick lämna programmet, och under masken dolde sig ingen mindre än stjärnpianisten Robert Wells, 59. Nu berättar han för Hänt om varför han tackade ja till erbjudandet och hur han lyckats hålla det hemligt för sönerna.

Därför ville Roberts Wells vara med i Masked singer

Egentligen började resan med Masked singer långt innan premiären för Robert Wells. Innan coronapandemin slog till var han på semester i USA med familjen där de umgicks med artisten Donny Osmond – som han medverkat i amerikanska versionen. Detta fick Robert att beundra programmet!

Annons

Hur kommer det sig att du ville vara med i Masked singer?

– Det började egentligen förra vintern, då så var vi i Florida på semester och umgicks med massa vänner. Bland andra Donny Osmond, och han var med i amerikanska versionen och jag blev helt förtjust i programmet när jag såg det!

När Robert kom hem från resan fick han ett samtal och det råkade vara ett erbjudande om Masked singer.

– Direkt fick jag ett samtal om en förfrågan att vara med och jag svarade absolut! I och med att mitt musikerjobb står lite stilla var det perfekt tajming. Jag tyckte det var kul och annorlunda, säger Robert

Så hemlighöll Robert Wells sin medverkan från sönerna

Hur har du dolt detta för barnen?

– Vi bor i ett sådant bra hus att det går att dra sig undan. Jag drog till studion några gånger och repade där. Sedan fick vi en enorm hjälp av av sångcoachen Susanne Bertlin. Jag har ju sjungit lite förr, men aldrig såhär mycket.

Annons

För Roberts fru gick det inte att undanhålla medverkan, då hon behövde hjälpa till praktiskt, som att skjutsa Robert heltäckande till inspelningen. Däremot visste Roberts söner Oscar och Theodor ingenting, då de inte kollat på programmet överhuvudtaget.

Hur tror du de kommer reagera?

– De kommer nog garva ordentligt, jag är helt säker på det. Det är kul att jag lyckats hålla det så hemligt. Det är kul att folk har ringt mig och sagt ”tjena korpen” då har jag fått vara tyst. Barnen är mer intresserade av gaming, men vi har inte nämnt något så de har inte haft en aning.

– De har inte heller hört när jag stått och övat, och att jag skulle rappa är helt otänkbart för dem. Men däremot har jag behövt undanhålla allt för flera vänner, avslutar Robert.

FOTO: TV4 / Eero Hannukainen/TT

Annons