TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Rihanna och Drake kan inte släppa taget om varandra

06 jul, 2016 
Anja Nilsson
Rihanna dejtar sin gamla kärlek Drake igen. De har synts tillsammans i Londons nattliv vid flera tillfällen under våren.
Annons

Sverigeaktuella Rihanna, 28, träffar sin gamla flamma Drake, 29, igen. Det sägs att gammal kärlek aldrig rostar, och visst är det så även för kändisarna.

– Han har aldrig slutat älska henne, och han gör det fortfarande. Rihanna är den som inte har velat stadga sig tidigare. De har kul när de tillbringar tid med varandra, musiken får dom att komma nära varandra igen, säger en källa till E-Online.

Drake och Rihanna uppträder ihop på Grammy Awards 2011.
Drake och Rihanna uppträder ihop på Grammy Awards 2011.

Deras on & off – förhållande började år 2009 då de lärde känna varandra under en bowlingmatch i New York, USA enligt pagesix. Rykten florerade i medierna att de var ett par, men Rihanna svarade att de bara var vänner. Drake spär sedan på ryktena genom att skriva en låten “Fireworks” år 2010 som handlar om deras första möte i bowlinghallen. Mellan åren 2010 – 2012 spelar “Drizzy” och “RiRi” in flera låtar tillsammans och uppträder provocerande, sexigt, romantiskt och utmanande i sina videos och scenframträdanden.

Annons
Rihanna och Drake festar tillsammans i New York år 2009.
Rihanna och Drake festar tillsammans i New York år 2009.

Drake hamnar i bråk med Rihannas ex Chris Brown på en klubb år 2012. Efter det är det bara hårda ord som kommer från Drake när det gäller frågor om Rihanna. Hon ignorerade honom tillbaka. År 2016 chockar de omvärlden med att ha spelat in låten “Work” tillsammans. Och scenframträdandet de gjorde i London i februari i år var minst sagt hett.

Rihanna och Drake i musikvideon "Work"
Rihanna och Drake i musikvideon “Work”

I mitten av maj sågs Drake hänga med modellen Hailey Baldwin, skriver Hollywoodlife, så rykten togs vid och relationen mellan Rihanna och Drake glömdes bort en kort stund.

Annons

Men i slutet av juni syntes Rihanna och Drake festa tillsammans på Londons inneklubb Tape vid flera tillfällen.

Rihanna och Drake uppträder på scen ihop i London under Rihannas ANTI-worldtour.
Rihanna och Drake uppträder på scen ihop i Manchester under Rihannas Anti-worldtour.

Under Rihannas konsert i Manchester gjorde Drake ett gästspel på scen och han bedyrade sin kärlek till Rihanna till publiken.

– Manchester, kom igen, ge en applåd till den mest fantastiska, mest begåvade kvinnan jag träffat i mitt liv, sa Drake.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons