Ricky Martin hemligt gift med svenska kärleken – avslöjandet om äktenskapsförordet

Ricky Martin, 46, har gift sig med svenska pojkvännen Jwan Yosef, 34! Det avslöjade världsstjärnan lyckligt i en intervju med E! News.

– Vi har utbytt löften och allt, och vi har skrivit under alla papper som vi måste, äktenskapsförord och allt, avslöjar Ricky Martin i intervjun.

Han säger dock inget mer om hur äktenskapsförordet är utformat, men verkar onekligen överlycklig över att vara gift med stockholmaren.

– Det känns otroligt. Jag kan inte introducera honom som min fästman. Jag kan inte det. Han är min make. Han är min man, säger Ricky Martin.

Paret har varit tillsammans i flera år och träffades när Ricky Martin letade konst och kom i kontakt med den svenska konstnären. 2016 var det Ricky Martin som föll ner på knä med en förlovningsring, något han avslöjade i Ellen DeGeneres Show.

– Jag var jättenervös. Jag gick ner på knä och tog fram, inte en låda, jag hade bara ringen i en liten sammetspåse och istället för att säga ”Vill du gifta dig med mig?”, så sa jag ”Jag har någonting till dig”. Dåligt, skrattade Ricky Martin generat då.

Stjärnan och Jwan Yosef har dock inte hunnit ha någon traditionell bröllopsfest än, istället planerar de att ha ett gigantiskt party om några månader.

– En typiskt tredagarsfest; förfest, middag, festen och återhämtningen. Ni blir de första att veta, säger Ricky Martin till E! News.

Paret har även Ricky Martins 10-åriga tvillingsöner Matteo och Valentino.

Stort grattis hälsar vi på Hänt, självklart hoppas vi att det dimper ner en inbjudan till det spektakulära kärlekskalaset!

Ricky Martin och Jwan Yosef är gifta.

Ricky Martin bekräftade äktenskapet för E! News först i januari 2018.

Ricky Martin och Jwan Yosef.

Ricky Martin och Jwan Yosef.

Ricky Martin och Jwan Yosef med sönerna Matteo och Valentino Martin.

Ricky och Jwan möttes när Ricky skulle köpa konst.

Det är omöjligt att missa kärleken mellan dem.

Ricky Martin och Jwan Yosef.

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!