ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rickard Sjöbergs känslostorm – talar ut efter att ha åkt ut Let's dance

16 maj, 2023 
Rickard Sjöberg
Rickard Sjöbergs resa i Let's dance har präglats av mycket känslor.
Nu väljer han att sätta ord på sin tid i programmet.
”Jag gråter inte för att resan tagit slut. Jag jublar för att den hände”, skriver han bland annat.
Annons
Rickard Sjöberg om stödet hemifrån: ”Hade inte gått annars”Brand logo
Rickard Sjöberg om stödet hemifrån: ”Hade inte gått annars”

Let's dance 2023 närmar sig finalen och den senaste personen som tvingades lämna tävlingen var TV4-programledaren Rickard Sjöberg.

Under resans gång har det varit mycket känslor och nu väljer Rickard att sätta ord på äventyret – efter han tvingats lämna.

Rickard Sjöbergs starka känslor: ”Ska inte låtsas som att det inte sved...”

Det är i ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram som Rickard väljer att bryta tystnaden om förlusten. Han berättar bland annat att det sved att åka ut men att upplevelsen och stödet är hans största vinst.

Annons

”Vänner! I lördags tog Let’s dance-äventyret slut för mig och Tove. Jag ska inte låtsas som att det inte sved att åka ut. Det gjorde det och vi kände att vi hade mer att ge. Men glädjen över hela upplevelsen och er kärlek vinner alla dagar i veckan. Tänk vad mycket uppskattning och röster vi har fått från er under våren. För det är jag djupt tacksam. Tack!”, skriver Rickard.

På bilden skriver han även: ”Jag gråter inte för att resan tagit slut. Jag jublar för att den hände”

Rickard Sjöberg med danspartnern Tove Villför i Let's dance.

”Flera gånger under resans gång känns det som att livet självt skakat om mig inombords”

Rickard fortsätter beskriva att Let's dance-resan gjort att livet skakat om honom inombords. Faktum är att det var Rickards hustru som fick honom att tacka ja, han tackar henne och så många andra.

Annons

”Att genom dans förmedla känslor är något nytt för mig. Och flera gånger under resans gång känns det som att livet självt skakat om mig inombords. Underbart! Jag har många förutom er följare att tacka för det. Inte minst min fru Annika som fick mig att tacka ja.”, skriver han vidare

I ett meddelande till Hänt skriver Rickard att hans syn på dansen har förändrats.

”Om jag kommer använda dansen som träningsform står skrivet i stjärnorna. Det finns inga sådana planer just nu. Men min syn på dans har definitivt förändrats. Min ”skräck” är borta och jag behöver inte längre fly från fester så fort dansgolvet öppnar. Därmed inte sagt att jag kommer stänga dansen med slipsen i pannan”

Rickard Sjöberg med sin hustru Annika.
Rickard Sjöberg med sin hustru Annika.

Hänt har sökt Rickard Sjöberg.

FOTO: TV4 / TT

Annons