TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Rickard Sjöberg bryter tystnaden om bortgången: ”Vi fick drygt 13 år tillsammans”

26 okt, 2022 
Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg lever lyckligt tillsammans med hustrun Annika.
Men nu delar tv-profilen med sig av ett nytt sorgset besked.
Nämligen att de förlorade en älskad familjemedlem för fem år sedan.
Annons
Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”Brand logo
Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”

Den folkkära tv-profilen Rickard Sjöberg är ett välkänt ansikte i tv-rutan. Han har synts som både TV4-hallå och lett klassikern När och fjärran. Men det flesta känner nog igen han från långköraren Postkodsmiljonären, ett program som han tog tog över efter kollegan Bengt Magnusson 2005.

Rickard Sjöbergs kärlek till hustrun Annika

Men det är inte bara karriären som går som på räls. Idag lever Rickard lyckligt tillsammans med hustrun Annika Wibeck, efter sju år som gifta.

Förra sommaren firade makarna sin sjätte bröllopsdag. Dagen till ära skrev Rickard ett inlägg på Instagram där han berättade om sin kärlek till Annika. Men också att de valt att fira dagen genom att skänka pengar till en organisation som jobbar med integration.

Annons

”Kärleksdagen! Ni som känner mig och Annika vet att vi firar vår bröllopsdag idag. Ända sedan 2015 då vi gifte oss har vi firat genom att samla in pengar till bättre behövande. Vi har anordnat fester, trädgårdsfika och sprungit lopp med mera. Och genom att stödja olika organisationer har pengar gått till hemlösa, organdonation, utsatta barn och ekonomiskt utsatta vuxna. I år satsar vi på integration!, skrev han på Instagram.

Rickard Sjöbergs gripande ord om sorgen

Rickard är en fena på sociala medier och det är där vi får se hans liv med familjen och alla äventyr. Men nyligen kunde han dela med sig av ett sorgset besked nämligen att det är fem år sedan hans älskade familjemedlem gick bort. Det är hans hund Uffe som dog för fem år sedan och i inlägget uttryckte han sin stora sorg.

”Vi fick drygt 13 år tillsammans och idag har du varit borta i fem år. I helgen gick jag en lång promenad i området där du växte upp. Där vi drog barnvagnar du och jag. Där vi blev utskällda för att du jagade upp grannens katt i ett träd. Där vi joggade och badade. Där du sprang vilse. Där vi värmde oss på golvet framför braskaminen. Du hör ju Uffe, du lever kvar i ett ljust och varmt rum i mitt hjärta.”

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons