LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Sjöberg bryter tystnaden om nytillskotten i familjen: ”Farfar”

15 sep, 2023 
RICKARD SJÖBERG
Rickard Sjöberg har en stor familj med massa barn.
Nu kan han avslöja att han även blivit farfar till några bonus-barnbarn!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om stora chocken med nya danspartnern – stora längdskillnadenBrand logo
Rickard Sjöberg om stora chocken med nya danspartnern – stora längdskillnaden

Rickard Sjöberg, 53, gjorde succé i Let's dance 2023 tillsammans med danspartnern Tove Villför, 26. Dessvärre räckte det inte hela vägen till segern och Rickard kammade hem en fjärdeplats.

Vänner! I lördags tog Let’s dance-äventyret slut för mig och Tove. Jag ska inte låtsas som att det inte sved att åka ut. Det gjorde det och vi kände att vi hade mer att ge. Men glädjen över hela upplevelsen och er kärlek vinner alla dagar i veckan. Tänk vad mycket uppskattning och röster vi har fått från er under våren. För det är jag djupt tacksam. Tack!”, skrev Rickard då.

Sedan dess har Rickard fokuserat på återhämta sig och njuta av lediga sommardagar tillsammans med hustrun Annika Sjöberg, 53, och alla barnen.

Rickard Sjöbergs familjelycka

Rickard har döttrarna Lilly, 18, och Gloria, 13, från ett tidigare förhållande, men under årens lopp har han fått några barn till "på köpet".

Annons

– Jag har ju två med mitt ex, två tjejer. Och min fru har fyra söner tillsammans med sitt ex och tillsammans blir det sex stycken då, förklarar Rickard i det senaste avsnittet av podden Bathinas skilda möten.

I somras berättade Rickard för Hänt om lyckan över att få vara med sina barn och njuta på paradis-ön Gotland.

”Större delen av familjen är i sommarhuset på Gotland. Några av barnen sommarjobbar på restaurang och Annika och jag försöker koppla av efter den intensiva våren med jobb och för min del dans. Vi träffar familj och släkt och gör utflykter. Ikväll blir det Benjamin Ingrosso-konsert på Fårö”, skrev Rickard till Hänt.

Med andra ord har Rickard fullt upp och i höst väntar mer jobb då både Postkodmiljonären och Drömpyramiden drar igång.

– Det blir en vanlig höst. Det är Postkodmiljonären, Drömpyramiden, Grannyror. Ja späckat som vanligt. Så nu är jag redo att varva upp igen efter en lång sommar, sa han nyligen till Hänt.

Annons

Rickard Sjöberg har blivit bonus-farfar

Men något som de flesta kanske inte visste om Rickard och hans stora bonusfamilj är att han faktiskt också kan titulera sig som bonus-farfar!

Det är i podden Bathinas skilda möten som Rickard berättar om familjesituationen och alla barn och numera även barnbarn.

– Och nu har ju hennes äldsta söner fått barn också. Så nu är jag väl bonus-farfar va? Eller bonus-morfar? Nej bonus-farfar blir det, säger Rickard och skrattar.

FOTO: Magnus Sandberg / Aftonbladet / TT, Karin Törnblom/TT

Annons