rickard sjöberg

Rickard Sjöberg i chock efter händelsen med frun Annika

Rickard och Annika

TV4:s Rickard Sjöberg blev minst sagt chockad i ett av de senaste avsnitten av Postkodmiljonären.
Nu reagerar han på överraskningen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om framtiden för Postkodmiljonären
0:41

Efter reklamen: Rickard Sjöberg om framtiden för Postkodmiljonären

(0:41)

Slå på ljud

Rickard Sjöberg, 53, är aktuell som en av deltagarna i dansprogrammet Let´s Dance. Där han dansar ihop med Tove Villför, 26. När Rickard Sjöberg inte deltar i dansprogrammet, så leder han i vanliga fall Postkodmiljonären på TV4.

I ett av de senaste avsnitten av TV4: frågesportrogram Postkodmiljonären råkar programledaren Rickard Sjöberg ut för en minst sagt oväntad händelse.

Det var i samband med att trollkarlarna Peter Brynolf, 46 och Jonas Ljung, 48 från duon Brynolf & Ljung gästade programmet som Rickard Sjöberg blir tagen på sängen.

Rickard Sjöberg ringer upp frun Annika i sändning

Magikerna väljer inte helt oväntat att smyga in ett magitrick i sändningen. Något som Rickard Sjöberg inte hade någon misstanke om.

Peter Brynolf ber Rickard att ringa upp någon som han litar på, och en person som inte skulle kunna var förberedd på att han ringer just då. Rickard Sjöberg väljer då att ringa upp sin fru Annika.

När Annika svarar på Rickards samtal ber magikerna henne att visualisera ett kort framför sig. Samtidigt visar Jonas Ljung upp en vakuumförpackad påse med en kortlek som man kan se i.

Trolleriduon berättar att de innan sändning vänt ett kort uppåt i kortleken jämfört med de andra korten som är vända nedåt, innan de sedan förpackade kortleken i påsen igen.

Annica får sedan frågan vilket kort hon har valt. Hon säger via högtalarfunktionen på Rickard Sjöbergs telefon att kortet hon föreställt sig är ruter tre.

Brynolf och Ljung

Brynolf och ljung med den vakuumförpackade korleken

TV4

Brynolf och Ljung bryter sedan upp förpackningen och avslöjar för tittarna att kortet ruter tre är det vända kortet i kortleken.

Rickard Sjöbergs reaktion på tricket i Postkodmiljonären

Rickard Sjöberg blir minst sagt chockad när han ser resultatet av korttricket.

– Ni är galna, säger programledaren.

Han ber sedan sin fru intyga att hon och magikerduon Brynolf & Ljung inte haft någon kontakt med varandra innan programmet och att tricket inte är uppgjort sedan tidigare.

Annika säger att hon inte pratat med magikerna innan och avslutar samtalet.

– Det här var lite sjukt, säger programledarens fru Annika i sändning.

Rickard Sjöberg avslutar uppgivet med att säga.

– Jag ska inte ens fråga hur det gick till.

FOTO: TV4/Postkodsmiljonären

FRÅN FÖRSTASIDAN