Rickard Olssons stora familjelycka med flickvännen Giselle

Rickard Olsson och Giselle

Kärleken sprudlar mellan Rickard Olsson och Giselle Hyvönen, som just nu håller på att flytta ihop.
I en intervju med Hänt berättar Bingolotto-programledaren om de starka känslorna för flickvännen och tankarna kring att skaffa fler barn.
– Jag avskyr egentid i det här förhållandet. Jag vill bara vara tillsammans med henne, säger han.

Under förra våren tog förhållandet mellan Rickard Olsson, 53, och Therese Boberg, 34, slut. Paret beslutade sig för att gå skilda vägar efter tio år tillsammans och anledningen var att de hade glidit ifrån varandra.

Under julen bekräftade Bingolotto-programledaren att han träffat kärleken på nytt. Det är frisören Giselle Hyvönen, 42, som har tagit Rickard med storm efter att de träffades genom den gemensamma vännen Ann Söderlund.

När Hänt når Rickard berättar han att kärleken sprudlar och att paret nu är i full gång med att flytta ihop.

– Vi håller på och planerar för att flytta ihop under samma tak och bilda storfamilj, säger han och fortsätter:

– Jag har inte varit så här glad, lycklig och tillfreds på väldigt många år.

Stora kärlekslyckan med Giselle

Rickard och Giselle, som båda har barn sedan tidigare relationer, kämpar nu för att få i ordning ett hem som räcker till hela familjen.

– Vi bygger ut här där jag bor. Så hon flyttar in här. Det måste gå fort med inflyttning för alla har inte sovrum som det ser ut nu. Så det är banker, mäklare och arkitekter anlitande. Projektet är verkligen igång.

Rickard Olsson menar att känslorna han känner för Giselle är något utöver det vanliga och att det inte är mycket som slår tiden han får tillbringa med sin nya kärlek.

– Vi har samma syn på livet. Vi vill ha stora familjen och mycket barn runt omkring oss. Jag har aldrig varit med om att man verkligen inte vill vara ifrån varandra, säger han och forsätter:

– Normalt sett så brukar man vilja ha egentid i ett förhållande men jag avskyr egentid i det här förhållandet. Jag vill bara vara tillsammans med henne, det har jag aldrig varit med om förut.

Känslorna över att bli bonuspappa

Sedan en tidigare relation har Rickard dottern Asta Olsson. Även Giselle har barn som Rickard nu blivit bonuspappa till. Att få två söner i familjen är något som Bingolotto-profilen verkligen uppskattar.

– Jag tror att Giselle har önskat att få skämma bort en dotter och jag har blivit bonuspappa till två killar och jag har också önskat efter att få skämma bort killar. Så vi kompletterar varandra väldigt bra där också.

Rickard Olssons stora barnlängtan

Paret fokuserar nu på att komma i ordning i huset tillsammans med de tre barnen men Rickard menar att dörren till att bli pappa ännu en gång inte är stängd.

– Det kan jag gärna bli, säger han.

När paret planerar att skaffa fler barn återstår att se men just nu verkar det som att de har fullt upp.

– Vi har varit tillsammans i ett halvår så vi ska flytta ihop först. Men det är många bollar i luften, vi får plocka ner en efter en, säger Rickard Olsson till Hänt.

FOTO: Cecilia Liljeton / TT/Cornelia Nordström/TT