Rickard Olssons revansch efter avhoppet från Bingolotto

Rickard Olsson

Rickard Olsson beslutade sig för att lämna TV4:s Bingolotto efter flera år som programledare för söndagssuccén.
Sedan dess har han legat lågt om framtida jobben men nu visar det sig att Rickard återigen är aktuell i rutan.

Rickard Olsson, 53, har varit programledare i många år och är ett välkänt ansikte för det svenska folket. Under flera års tid har tittarna kunnat spela bingo med Rickard i TV4:s Bingolotto. Tidigare i vår drabbades Rickard dock plötsligt av en förkylning, vilket innebar att han under rådande pandemi tvingades stoppa sin tv-medverkan för att hålla sig hemma.

Rickards avhopp från Bingolotto

Vecka efter vecka ersattes Rickard med Lotta Engberg, 57. Till slut kom beskedet att Rickard bestämt sig för att hoppa av från programmets pågående säsong och inte heller fortsätta rollen som Bingolotto-programledare längre fram.

– Mitt avtal går ut efter den här säsongen och jag hade redan bestämt mig för att inte förlänga, utan gå vidare i mitt liv och i min karriär. Nu ska jag först återhämta mig, ta hand om mina närmaste och sedan titta framåt, sa Rickard Olsson i ett pressmeddelande när nyheten avslöjades.

När Hänt sedan pratade med honom såg han fram emot framtiden och menade att det inte var en omöjlighet att få se honom i tv-rutan framöver.

Det finns mycket TV och radio kvar att göra”, skrev han då i ett sms till Hänt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nya uppdraget på kanalen

Nu visar det sig att Rickard återigen är aktuell framför kameran. Denna gång ska han dessutom testa på något helt nytt. I ett inlägg på Instagram skriver han om den nyfunna hobbyn som tittarna kan ta del av i TV4 play.

Testade trav, skitkul. Kanske blir mitt nya. Flytta påre Lutfi Kolgjini, there is a new sheriff in town”, skriver han på Instagram till en bild på sig sittandes i en travsulky.

Det är nämligen så att Rickard Olsson nu testat på att trava, detta i programmet Bli vän med V75. 

FOTO: Cornelia Nordström/TT/Bror Augustsson/TT