Rickard Olssons nya familjebesked – med flickvännen

Giselle Hyvönen och Rickard Olsson

Trots att det var redan i julas som Rickard Olsson gjorde klart att han hittat kärleken i nya flickvännen Giselle har de aldrig visat upp sig tillsammans i offentliga sammanhang.
Nu avslöjar dock Rickard parets stora planer för framtiden.

Det var i höstas som Bingolotto-profilen Rickard Olsson, 52, avslöjade att relationen med Therese Broberg, 34, tagit slut. Det forna paret var tillsammans i tio år och anledningen till uppbrottet var att de helt enkelt glidit ifrån varandra.

– Förhållanden måste man vårda, vi blev till slut som inneboende hos varandra, har Rickard tidigare sagt.

Men under julen avslöjade TV4-profilen att han återigen hittat kärleken. Denna gången i frisören Giselle Hyvönen, 42, som han träffat genom den gemensamma vännen Ann Söderlund.

Nya familjebeskedet

Att få ihop livet tillsammans med den nya flickvännen har dock inte varit helt enkelt då hon bor i Karlstad medan han själv är bosatt i Stockholm. Men trots det har inte kärleken svalnat. För Aftonbladet berättar Richard om kärleken till Giselle då paret för första gången visar sig tillsammans under ett offentligt event, öppningen av den nya Saluhallen på Östermalm.

– På en skala från ett till tio så är det en elva, svarar Rickard på frågan om hur kär han är och fortsätter:

– Det var bara ett halvår sen som jag sa att jag inte kunde förstå hur kändisar kunde gå ur ett förhållande för att sedan gå direkt in i ett annat. Men nu är jag en av dem, och jag förstår dem.

Rickard avslöjar även att paret har stora planer på framtiden då man hoppas på att kunna spendera även vardagen tillsammans.

– Giselle håller på att flytta till Stockholm. Och det finns planer, stora planer. Vi har ju fått en familj ihop.

Livet som familjefar

Rickard Olsson har sedan tidigare dottern Astra sen äktenskapet med Lena Larsson och Giselle har i sin tur två barn sedan tidigare förhållande. Men att bli bonuspappa är inget som Rickards ser några problem med, snarare tvärtom.

– Det är så härligt. Våra barn har träffats och vi har rest tillsammans till London, vi har blivit en riktig familj på fem, säger han till Aftonbladet.