Rickard Olssons kärlekslycka – bekräftar nya relationen

Bingolotto-programledaren Rickard Olsson.

Tidigare i år separerade Rickard Olsson från sin sambo efter tio år.
Idag när han gästade TV4:s Efter fem släppte han en riktig kärleksbomb.
– Jag har träffat någon. Jag är inte singel längre, säger han.

Programledaren Rickard Olsson, 52, har gjort det mesta: Binglolotto, Melodifestivalen och Nyhetsmorgon. Nu laddar han inför Bingolottos uppesittarkväll, vilket han under fredagen gästade TV4:s Efter fem för att prata om.

Under intervjun togs även Rickard Olssons separation upp. Programledaren och dåvarande sambon Therese Broberg, 34, bröt upp efter tio år tillsammans tidigare i år.

– Vi bröt upp redan i början av maj. Vi hade en sittning och kom fram till att vi glidit isär så mycket att det inte fanns något kvar att kämpa för. Det var vi rörande överens om. Vi har båda känt så en längre tid, men ingen har gjort något för att det ska bli bättre och till slut har man glidit isär för mycket. Förhållanden måste man vårda, vi blev till slut som inneboenden hos varandra, har Rickard Olsson tidigare sagt till Aftonbladet.

Rickards ord om separationen

När programledaren Axel Pileby, 33, i Efter fem frågar hur Rickard mår efter att han och sambon gått isär svarar Bingolotto-profilen att det idag är betydligt bättre.

– Jag mår jättebra. Det var jobbigt under separationen och sådär, vi bodde under samma tak i fyra månader. Men sen flyttade vi ifrån varandra och det blev bättre, berättar Rickard Olsson i programmet.

Det var i maj som paret bestämde sig för att gå isär, men de bodde ändå tillsammans under sommaren.

– Det är ju inget roligt. Livet sätts liksom på paus. Man vill inte såra varandra så man kan inte gå ut och dejta och sådär, säger han.

När Axel Pileby frågar om jobbet räddade honom under sommaren svarar Rickard Olsson att han inte jobbade, vilket gjorde det ännu värre.

– Jag hade ju inget jobb då, för de var under sommaren. Så det var svintråkigt. Sen kunde jag inte ordna några kalas eller grilla eller något sådant hemma.

Rickard Olsson har funnit kärleken

Men idag har Rickard Olsson hittat någon ny, vilket han avslöjar i Efter fem.

– Jag behöver inte dejta längre, säger han.

När han sedan får frågan om han träffat någon svarar Rickard Olsson att det stämmer.

– Jag är inte singel längre, det kan jag säga.

FOTO: TT/Cornelia Nordström, TT/Stina Stjernkvist