ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rickard Olssons chock – efter beskedet för Bingolotto: ”Vilken skandal”

18 sep, 2022 
Lotta Engberg och Rickard Olsson
Färgfemman har lyst med sin frånvaro under hela den pågående säsongen av Bingolotto.
För Hänt berättar den tidigare programledaren Rickard Olsson om sina känslor över beslutet för programmet.
– Färgfemman är en svensk klassiker, säger han till Hänt.
Annons
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Meritlistan kan göras lång när det gäller den populära programledaren och tv-personligheten Rickard Olsson, 55. Ett av programmen som många förknippar honom med är Bingolotto. Det var mitt under pandemin, våren 2020 som Rickard blev förkyld och försvann från programmet. Under frånvaron vikarierade Lotta Engberg, 59, och plötsligt kom beskedet att Rickard inte kommer att fortsätta med programmet.

Nu är Rickard aktuell i ett hela annat format, nämligen tävlingsprogrammet Mullvaden.

– Om det blir hälften så roligt som vi hade när vi spelade in det så tror jag det blir en Kristallen för det här jädra programmet den här säsongen, säger Rickard om inspelningarna när Hänt träffar honom på programmets pressdag.

Annons

Oväntade ändringen i Bingolotto – därför saknas färgfemman

Idag är det fortsatt Lotta Engberg som leder Bingolotto, detta tillsammans med Stefan Odelberg, 48. I slutet av augusti hade den nya säsongen av Bingolotto premiär och vad tittarna snabbt kunde lägga märke till var att det klassiska spelet färgfemman saknades. I hela tre program har nu favoriten varit bortplockad men för Hänt berättar programmets pressansvarige anledningen bakom beslutet.

”Färgfemman är INTE borttagen som vinst under hösten. Den kommer tillbaka inom kort. I samband med premiären valde vi att ha ett annat spel-och vinstupplägg t.ex fyra bingospel. Färgfemman är tillbaka i programmet den 18 september”, skriver John Sarafian i ett sms till Hänt.

Rickard Olssons chock efter TV4:s beslut: ”Skandal”

Så vad tycker egentligen den tidigare Bingolotto-programledare Rickard Olsson om beslutet att inte ha med färgfemman under flertal sändningar?

– Det är ju otroligt alltså, vilken skandal, säger Rickard och fortsätter:

– Herregud, det som att såga ner sparbankseken.Det finns säkert anledningar men jag har svårt att se att spelarna förstår det, varför. Då måste de ha ett moment som är minst lika bra eller bättre. Då kan man acceptera det, men färgfemman är en svensk klassiker. Det är liksom the core av Bingolotto, säger Rickard.

FOTO: TT/TV4

Annons