TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Rickard Olsson stoppas igen – TV4:s nya besked om Bingolotto

08 apr, 2020 
Rickard Olsson och Lotta Engberg
Efter att Rickard Olsson plötsligen blivit sjuk ersattes han i förra helgens Bingolotto av Lotta Engberg.
Nu meddelar TV4 hur de planerar att genomföra påskhelgens sändning.
Annons
Så ser Lotta Engbergs barn ut idag - bilderna visar likhetenBrand logo
Så ser Lotta Engbergs barn ut idag - bilderna visar likheten

Under förra veckan meddelade TV4 plötsligt att den folkkäre programledaren Rickard Olsson, 53, stoppades från Bingolotto efter att i flera års tid programlett programmet. Det visade sig nämligen att Rickard hade dragit på sig en förkylning och då coronaviruset många gånger kommer med förkylningsliknande symtom tog TV4 beslutet att stoppa Rickard från att medverka i programmet.

”Jag mår bra och känner mig frisk, men har enklare symptom på en förkylning. Då det i dessa tider är extremt viktigt att ta ansvar och att vara försiktig kommer jag att hålla mig hemma under de närmaste dagarna”, sa Rickard i ett pressmeddelande då.

Istället fick han kolla på programmet hemifrån medan Lotta Engberg, 57, tog över uppdraget som programledare.

TV4:s krisplan för påskhelgen

Nu meddelar TV4 att Rickard fortsatt är sjuk och att det även denna söndag blir Lotta som tittarna får se i rutan. I studion kommer även E-Type, Erik Saade och Babben Larsson att finnas på plats. Lotta som själv tidigare har varit programledare för just Bingolotto ser bara positivt på att få hoppa in som vikarie.

Annons

– Det ska bli jättekul. Och vilket gäng jag får fira påsk med i studion. Goda vänner i studion och stora delar av svenska folket. Härligt, säger hon i ett pressmeddelande.

År 2008 var det Lotta Engberg som programledde Bingolotto på heltid. Foto: Roger Lundsten/TT

Rickards sjukdomstillstånd

Sjukdomsläget hemma hos Rickard ser dock bra ut. Han är pigg och relativt kry men eftersom han ändå har haft de symptom som han har haft, så stannar han hemma en vecka till. Rickard längtar nu tillbaka till sitt arbete, men menar trots det att han trivs rätt bra med att få titta på programmet hemifrån soffan.

– Inga andra tecken på något annat än täppt i näsan. Men vi tar det säkra före det osäkra. I det läge vi befinner oss finns det ingen som helst anledning att på något vis chansa. Jag håller mig hemma även den här veckan, tar fram duttpennan och käkar några ägg. Glad Påsk och ta hand om er, säger Rickard i meddelandet.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Tommy Holl/TT

Annons