LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Rickard Olsson skaffar barn med 18 år yngre Therese: "Vi tränar på det"

29 jul, 2016 
AvCaroline Ego
Programledaren Rickard Olsson undviker äktenskap till varje pris. Men utesluter inte att bli pappa igen.
Annons

Sedan sju år tillbaka är Rickard Olsson, 48, tillsammans med 18 år yngre Therese Broberg, 30. Trots fasor för fler äktenskap är paret i dag förlovade. Men tal om bröllop är det för den sakens skull inte.

– Det är inte säkert att giftermål är det bästa för alla förhållanden. Man bygger en sådan stor fallhöjd. Det är lättare att inte ta varandra för givna när man inte är gift, säger han till Expressen.

Rickard var tidigare gift med exfrun Lena Larsson, 56, som han har dottern Asta med och skyller olusten på det kraschade förhållandet.

– Har man ett äktenskap bakom sig, som jag har, så rör jag mig väldigt långsamt i sådana här riktningar.

Även om bröllop inte står högst upp på önskelistan gnager en annan förhoppning inom programledaren. Han är högst sugen på att bli pappa igen:

– Vi har börjat formulera oss och tränar på det. Men vi får se.

Innan dottern Asta kom till världen drabbades Rikard och exfrun av ett missfall.

– Har man gått igenom en sådan historia blir nästa graviditet verkligen som att bära ett ägg i handen. Fy fan. Andra förstår man att det inte är självklart att det blir barn.

Foto:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons