ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Olsson om kärleken efter skilsmässan: ”Det ser ljust ut”

27 okt, 2023 
Rickard Olsson
Rickard Olsson har nu varit singel i ett års tid.
Under inspelningarna av Hänt:s Vad äter du när? berättar han om tankarna kring kärlekslivet och den insikt han gjort.
– Det ser just ut, säger programledaren till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässanBrand logo
Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässan

Det har nu gått ett år sedan Rickard Olsson, 56, och hans tidigare fru Giselle Essé meddelade att de skulle skiljas. Skilsmässan kom att dra ut på tiden då det tidigare paret inte var helt överens om hur deras tillgångar skulle delas. Men tillslut kom de till en lösning.

Strax efter skilsmässan berättade Rickard att det skulle dröja innan han kunde tänka på att träffa någon ny.

Rickard Olssons nya kärleksbesked: ”Ser ljust ut”

Men hur ser egentligen kärlekslivet ut nu? Under inspelningarna av Hänt:s program Vad äter du när? berättar nu Rickard om tankarna kring kärlekslivet.

Hur går kärlekslivet?

– Hur stavar man till det? Det lär dröja hörru, men det har jag sagt förut också. Men den här gången, man måste landa på fötterna, säger Rickard.

Annons

Hur är det med den biten, har du landat vad är status?

– Ja, men det ser ljust ut. Jag har tro och hopp.

Även om Rickard och Giséle inte var menade att vara tillsammans kan Rickard känna sorg över att äktenskapet gick i kras.

– Det är väl alltid sorgligt när man tror på något och så visar det sig att det inte var så. Så krackelerar den här tavlan som man trodde man gjort upp. Så får man börja om på nytt, det är väl det som är jobbigast.

Rickard Olssons insikt efter relationerna: ”Jag är inte bra på att dejta”

När Hänt besöker Rickard befinner han sig i studion för att sända för Star fm, då och då ringer det in lyssnare som är intresserade av att dejta programledaren. Men att dejta något fan är inget Rickard är intresserad av.

Annons

– Jag vill inte ge några falska förhoppningar och inte utnyttja någon situation.

Har du någonsin dejtat ett fan?

– Nej det har jag inte gjort. Jag har inte dejtat så mycket i mitt liv. Jag har haft långa förhållanden i mitt liv. Jag är ingen dejtingkille, jag har svårt med det där, säger han och fortsätter:

– Jag är inte bra på att dejta, en del kompisar bara dejtar på. Då kommer nästa och nästa. Men då måste man vara bra på att säga att det kommer nog inte bli någonting mellan dig och mig. Så någon kanske blir ledsen. Nja jag vette fan.

Rickard har tidigare haft framgång med dejtingappar men numera känner han sig klar med den biten, vilket får honom att undra hur han egentligen ska lyckas träffa någon. Hur det går för Rickard och hans kärleksliv kan bara tiden utvisa.

FOTO: TT

Annons