TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Rickard Olsson avslöjar: Giselle Hyvönen är min nya kärlek

21 dec, 2019 
Rickard Olsson avslöjar nu sin kärlek.
Nyligen avslöjade Rickard Olsson att han träffat någon ny – och nu berättar han även vem det är.
– Det sa bara klick och det ena ledde till det andra, säger han till Aftonbladet.
Annons

Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Programledaren Rickard Olsson, 52, laddar just nu upp för Bingolottos uppesittarkväll som sänds på TV4 den 23 december. Under fredagen gästade han TV4:s Efter fem för att prata om den populära direktsändningen.

Men det var inte bara uppesittarkvällen som togs upp under intervjun. I programmet frågade programledaren Axel Pileby även om Rickard separation från ex-sambon Therese Broberg, 34. Rickard och Therese gick skilda vägar tidigare i år och hade då varit ett par i tio år.

I augusti berättade Rickard Olsson för Aftonbladet att relationen med Therese tog slut i början av maj, och att de då kom fram till att de glidit isär.

– Vi har båda känt så en längre tid, men ingen har gjort något för att det ska bli bättre och till slut har man glidit isär för mycket. Förhållanden måste man vårda, vi blev till slut som inneboenden hos varandra, sa han då till tidningen.

När programledaren Axel Pileby, 33, frågade i Efter fem hur Rickard Olsson mår idag berättade han att han mår betydligt bättre och att det finns en speciell anledning till det.

Annons

– Jag behöver inte dejta längre, berättade han och fortsatte:

– Jag är inte singel längre, det kan jag säga.

Så träffade Rickard sin nya kärlek

Nu rapporterar Aftonbladet om vem den lyckliga är. Nya flickvännen heter Giselle Hyvönen och är 42 år. Hon frisör och entreprenör och håller på att starta upp ett företag som sysslar med så kallade ”gynkjolar”. Nu berättar Rickard Olsson om den nya relationen och hur de träffades.

– Vi träffades genom vår gemensamma kompis Ann Söderlund, det sa bara klick och det ena ledde till det andra. Vi har kul som tusan. Jag har träffat hennes barn och hon har träffat mina. Det går inte riktigt efter formulär 1A, men det är det som är så jävla härligt. Jag har fått en tonartshöjning i livet, säger han till tidningen.

Giselle Hyvönen.

Planerade att vara singel

Rickard Olsson berättar att han hade tänkt vara singel ett tag, men att kärleken tog honom med storm.

Annons

– Jag har aldrig förstått kändisar som går ut och in i förhållanden till höger och vänster och så plötsligt blir man en sådan, det är lustigt, säger han till Aftonbladet.

Programledaren förklarar att hans plan egentligen var att fokusera på sitt hem och sig själv.

– Men när det kommer någon som bara drabbar en så kan man inte följa ett schema eller mall som man bestämt sig för utan det var bara att följa med, det var för bra för att man skulle säga nej. Det finns inget skav någonstans, det är vi båda förvånade över. Det brukar alltid finnas något man måste kompromissa med, men det finns det inte här. Ska jag vara helt ärligt är det jävligt bra. Jag är kär, så är det, säger han.

FOTO: TT/Noella Johansson, TT/Eero Hannukainen

Annons